🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چه راهی برای باز گرداندن همسرم به خانه دارم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۳۵

با سلام
حدود 10 روز است که خانم از خانه رفته به خانه پدرش، بنده خانم را دوست دارم و همچنین زندگیم را، اما ایشان می گوید شما در مسایل جنسی ضعیف هستی و همچنین می گویند این 11 سال از عمرم را در این زندگی از بین برده ام،، البته برخی رفتارهای باعث شکاف عاطفی بین هم ایجاد کرده است، اما باز هم بنده دوست دارم بیایم و مشکلات را حل کنیم و زندگی خود را با مشکل روبرو نکنیم، البته فرزندی هم نداریم ، در این ده روزی که رفته اند یک بار پدرم رفته برای رفع مشکل و یکبار بنده رفته ام و همچنین هر 3 روز مقداری پول به حسابشان می ریزم و خیلی سعی دارم این زندگی با مشکل روبرو نشود، چه باید بکنم؟ با تشکر

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مخاطب گرامی شما می توانید از طریق دادگاه خانواده اقدام به گرفتن حکم الزام به تمکین نمایید. اما بهتر است قبل از هر کاری به مراکز مشاوره خانواده مراجعه و از ایشان مدد بگیرید. امید است که با کمک این افراد بتوانید به زندگی خود سامان دهید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط