🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چه راهی برای من وجود داره که ماشینم رو پس بگیرم و معامله رو فسخ کنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۱۸

سلام وقتتون بخیر
حدودا ۵ ماه قبل ماشین سواری تصادفی خودم رو به خانمی فروختم با قیمت خیلی خیلی پایین یک سوم مبلغ را دریافت کردم و متاسفانه برای دریافت بقیه مبلغ و زمان انجام تعویض پلاک تاریخی مشخص نکردیم و در مبایعه نامه که نوشتیم چیزی ذکر نشده راجع به تاریخ، مدتی بعد یک سوم دیگر از مبلغ معامله رو پرداخت کردند و همچنان پیگیر تعویض پلاک و سند زدن نبودند و تعمیرات ماشین رو بهانه میکردند تا اینکه علنا گفتند برای تعویض پلاک باید ۲ تومن از مبلغ رو کم کنی! ولی من اصلا همچین قصدی ندارم و بعلاوه این همه مدت معطل شدم و به پولم نرسیدم و به هیچ وجه نمیتونم این رو بپذیرم، میخواستم اظهارنامه برای الزام به مرداخت مابقی ثمن و فک پلاکم بدم ولی متوجه شدم که متاسفانه بنده اون مبایعه نامه رو گم کردم

۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام حق فسخ طبق قرارداد است که گم شده هرچند خیارتاخیرثمن موجود است ولی باید بتوانید ثابت کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

قرارداد باید مورد بررسی قرار گیرد که آیا حق فسخ در قرارداد وجود دارد یا خیر

فسخ قراردادها شرایط خاص خود را دارند با توجه به عدم دسترسی به قرارداد مشخص نیست آیا حق فسخ وجود دارد یا خیر . تقاضای کسر قیمت برخلاف قرارداد است .

اگر در قرارداد برای پرداخت ثمن موعدی تعیین نکرده باشید ثمن مؤجل نبوده و باید به صورت آنی پرداخت گردد لذا ارسال اظهارنامه برای مطالبه الباقی ثمن مؤثر خواهد بود چراکه اگر خیار فسخ در صورت عدم پرداخت ثمن معامله را برای خود در نظر نگرفته باشید امکان فسخ برای شما وجود نخواهد داشت

مطابق آنچه در سئوال بیان کردید بعیداست بتونید فسخ کنید اما اگر درقرارداد ذگر شود می توانید

سلام آنچه در قراداد ذکر شده عمل شود واگر مدارکی هم ندارید فسخ بعید به نظر میرسد موفق باشید

باید قرارداد بررسی شود که آیا حق فسخ وجود دارد یا خیر

مشاوره‌های حقوقی مرتبط