🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چه راهی وجود دارد که نفر اول که سند به نامش است سند یا وکالت تام به من بدهد برای این موتور؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۰۹

باسلام خدمت اساتید محترم
من یک موتور خریداری کردم که پلاک رو تعویض کردیم مدارک هم کامل بودش و حتی بیمه هم کردم موتور رو موتور پلاک ملی هستش زمانی که برای سند زدن به دفتر خانه مراجعه کردیم به من گفتن امکان سند زدن وجود ندارد چون فروشنده وکالت ندارد برای فروش موتور چندین دست به صورت تعویض پلاک جابجا شده و قولنامه ای و افراد اطلاعی از قوانین نداشتن که باید به دفترخانه رفته و وکالت انتقال بدن
مالک اصلی حاضر است برای سند زدن کسی که سند به نامش است
دفر خانه اعلام کرده باید تک تک کسانی که تعویض پلاک کردن به ترتیب باید به هم دیگر وکالت بدن تا نفر آخر که من باشم
تا بتونم سند بزنم
حالا سوال من اینجاست که آیا وقتی صاحب اولیه موتور که سند به نامش است حاضر است
و من هم که موتور رو خریداری کردم حاضر هستم
و تمامی ۵ نفر که بین ما هستن همگی با رضایت موتور رو قولنامه کردن و هیچ شکایتی ندارن
چه راهی وجود دارد که نفر اول که سند به نامش است سند یا وکالت تام به من بدهد برای این موتور
باتشکر

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

منعی برای انتقال مستقیم یا وکالتی به نام شما وجود نداشته و میتوانید به اتفاق مالک اصلی اقدام به انتقال سند نمایید . بدیهی است موضوع ایادی فیمابین ربطی به دفترخانه نداشته و هرگونه پاسخگوئی در این زمینه بر عهده شما خواهد بود .

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط