🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چه زمانی احضاریه به دست شخصی که از اون به جرم مزاحمت در تلگرام شکایت شده میرسد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۲۷۱

باسلام
بیشتر از 20 روزه که از بنده به جرم مزاحمت در تلگرام شکایت شده. اما هنوز احضاریه ای دریافت نکرده ام.
1- چون آدرس بنده در شکوائیه قید نشده انقدر تاخیر داشته یا علت دیگری دارد؟
2- آیا قاضی ابتدا دستور به پرینت پیامک های تلگرام میدهد و سپس بنده را احضار خواهد کرد یا بالعکس؟
3- سیمکارت مورد نظر به اسم بنده نیست ولی خودم از آن استفاده میکردم. آیا گرفتاری برای شخصی که سیمکارت به نام اوست پیش نمی اید؟ و اگر احضاریه فرستاده شود به آدرس شخصی که سیمکارت به نام اوست فرستاده خواهد شد؟
با تشکر..لطف میکنین جوابگو باشین

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در خصوص سوال اول بخاطر تراکم بالای پرونده ها در دادسراست و سوال دوم باید دید چه مدارکی در نزد قاضی موجود است که ولی غلی الاصول بدون احضار شخص دستور رویت متن پیام ها داده نمیشود سوال سوم هم در ابتدا برای صاحب سیم کارت ممکن است مشکلاتی ایجاد شود ولی در نهایت برای شخص استفاده کننده مجازات تعین خواهد شد

موید و پیروز باشد

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط