🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چه طوری میتونم این وکالت ایشان را ابطال نماییم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۷۷

سلام و خسته نباشید . من مدیر شرکت هستم. حق امضا با مدیر عامل درغیاب مدیر عامل ریس هییت مدیره به تنهایی حق امضا دارد. لذا درغیاب اینجانت شخصی از پدرم که رییس هییت مدیره و حق امضا دارند چند قطعه زمین که دارای قولنامه رسمی دارند و وکالت قطعی بنام شرکت بوده . از بی اطلایی پدرم سو.استفاده کرده .و از طریق دفترخانه وکالت بلاعزل گرفته ولی هیچ قولنامه ای امضا و انتقال به ایشان نشده. من چه طوری میتونم این وکالت ایشان را ابطال نماییم .متشکر

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام نسبت به انتقال املاک مزبور به عنوان مالک اقدام کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام
با مدارک و ادله شکایت کیفری مطرح نمایید
نسبت به انتقال املاک مزبور به عنوان مالک اقدام کنید

در صورت داشتن مدارکی دال بر سو استفاده شکایت کنید و در خصوص عدم اقدام از سوی در خصوص انجام موضوع وکالت خودتان می توانید موضوع وکالت را انجام دهید

با سلام
شما باید مدارکی دال بر اثبات مورد ذکر شده را داشته باشید
طرح دعوی مبنی بر مورد را داشته باشید و مدارکتان را جمع آوری کنید نزد قاضی قابل استناد باشد
و اگر وکالتنامه استفاده نشده شما می توانید انتقال ماکیت را داشته باشید

با سلام
دو راه حل پیشنهاد میگردد
۱- از طریق طرح دعوای کیفری با موضوع سوء استفاده از ضعف نفس پدر و اخذ امضاء مزبور در وکالتنامه اقدام کنید
۲- در صورتی که هنوز از وکالتنامه های اعطایی استفاده ای نشده شما میتوانید به عنوان مالک نسبت به انتقال املاک مزبور اقدام کنید و بدین صورت مورد وکالت عملا چیزی برای استفاده و انتقال ندارد

در صورتی که طبق قرارداد یا وکالتنامه ثابت نمایید که پدرتان ان را امضا نکرده یا اطلاعی نسبت به ان نداشته

مشاوره‌های حقوقی مرتبط