🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چه طوری میتونم پولم رو از این موسسه بگیرم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۴۱

سلام من تو شهریور کلاس زبان ثبت نام کردم و با تمام شرایط موجود وضعیت کرونا اگاه بودم کلاس حضوری برداشتم و قرار بر این شد که کلاسا نگه داشته بشن تا شرایط مساعد بشه اما امروز تماس گرفتن که حتما باید کلاس غیر حضوری باشه در صورتی که قبلا خود موسسه رای گیری کردن برای نگه داشتن کلاس ولی الان میگن اگه حضور نداشته باشید کلاستون سوخت میشه در قبالش پول باقی مانده جلسات خواستم که گفتن پرداخت نمیشه و حتی ماوالتفاوت کلاس انلاین با حضوریم نمیپردازن.که مساوی با پول خیلی زیاد

۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما میتوانید دادخواست استرداد وجه در دفاتر الکترونیک قضایی ثبت کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین

با سلام
اولا بایستی بررسی شود در قراردادی که با موسسه تنظیم نموده اید چه مفاد و شرایطی قید شده است
دوما اگر برای استرداد وجه شروطی قید نشده باشد میتوانید با تنظیم دادخواستی به طرفیت موسه احقاق حق نمایید

ابتدا از طریق ارسال اظهارنامه تقاضای استرداد وجه کنید،چنانچه مبلغ مسترد نشد، میتوانید دادخواستی مبنی بر استرداد وجه از طریق دفتر خدمات قضایی ثبت نمایید

تعهد موسسه به برگزاری کلاس حضوری است .موسسه موظف است تا کلاس حضوری را بعد از محیا شدن شرایط برگزار کند. شما میتوانید به سازمانی که مجوز موسسه را صادر کرده شکایت کنید

باید به قرارداد بین خودتان رجوع کنید و طبق مفاد قرارداد اقدام نمایید در صورتی که در قرارداد ایشان متعهد به برگزاری کلاسها به صورت حضوری شده اند نمی توانند از شما درخواست کنند که کلاسها به صورت آنلاین برگزار خواهد شد و در صورت عدم حضور کلاسها سوخت خواهند شد لذا می توانید علیه ایشان دادخواست الزام به ایفای تعهد و یا دادخواست استرداد وجه با خسارات را درخواست نمایید

درود
دادخواست مطالبه وجه در دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایید.

با سلام..
بهتر است ابتدا از طریق اظهارنامه مراتب فسخ قرارداد و استرداد وجه ثبت نام را به موسسه مذکور اعلام و ابلاغ نمائید و در صورت عدم اعتنا و یا عدم همکاری، می توانید دادخواست مطالبه وجه از طریق ثبت در دفاتر خدمات قضایی جهت رسیدگی (حسب میزان مبلغ آن) در شورای حل اختلاف و یا دادگاه محل مطرح نمائید..
موفق باشید..

مشاوره‌های حقوقی مرتبط