🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چه مجازاتی برای برادرم در نظر گرفته میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۴۳

باسلام .
برادر من ۲۰۰ لیتر کشمش گذاشته بوده داخل اب حدود ا۳ روز مانده بوده که یک نفر به کلانتری گفته که مشروب خاسته درست کنه و برادرم میخاست سرکه کشمش درست کنه که بردنش پاسگاه فردا هم بدنش دادگاه خاستم کمکی کنید تا خیالمون راحت بشه چیکار باید کرد؟
باتشکر

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بهتر از مدارکی یا شهودی به دادسرا معرفی نمایید که اثبات کند برای ساخت سرکه بوده و در غیر اینصورت محکوم خواهد شد .
طبق ماده ۷۰۲ قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات ، " هر کس مشروبات الکلی بسازد ... به شش ماه تا یک سال حبس و تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و نیز پرداخت جزای نقدی به میزان پنج برابر ارزش عرفی ( تجاری ) کالای یاد شده محکوم می شود " . بنابراین مجازات ساخت مشروبات الکلی سه نوع است :
۱- شش ماه تا یک سال حبس .
۲- تا هفتاد و چهار ضربه شلاق .
۳- پرداخت جزای نقدی به میزان پنج برابر ارزش عرفی ( تجاری ) کالای یاد شده .
لازم به ذکر است که مجازات ساخت مشروبات الکلی ، غیر قابل تعلیق است و قاضی تحت هیچ شرایطی نمی تواند حکم به تعلیق اجراء مجازات صادر کند . یعنی در صورت اثبات جرم ساخت مشروبات الکلی ، قاضی به هیچ وجه نمی تواند مجازات فرد مرتکب به جرم را تعلیق نماید .

گفتگو با وکلای آنلاین ۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان

قصد سخت سرکه ودرست کردن سرکه جرم نیست در پاسگاه ودادگاه هم همین قصد بیان کند

سلام
فقط می توانند ساخت مشروب را انکار کنند

عمل برادرتان تا زمانی که تولید مشروب به اثبات نرسیده باشد جرم نمی باشد . به عبارت حقوقی قصد بر انجام جرم تعریف مجرمانه ای ندارد .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط