🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چه مدارک و مستنداتی از ایشون دریافت کنم که به مشکل برنخورم و به قولی محکم کاری کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۷۷

با سلام خدمت کارشناسان محترم
بنده یک خانه در تهران خریده ام که به علت بدهی میخوام روش وام بگیرم. از شخصی که خریده ام خودش از مالک بصورت وکالتی خریده و بنده هم بخاطر اینکه سند هنوز تک برگ نیست و جهت اخذ وام باید اول تک برگ بشه و هزینه محضر رو دوبار ندم وکالتی از ایشون خریدم حالا میخوام روی سند وام بگیرم و چون امتیاز وام ندارم میخوام امتیاز وام یک شخص جانباز رو بخرم که ایشون بعد از اخذ وام مبلغی رو دریافت میکنه و امتیاز وام رو به من میده و مراحلش هم اینطوره که اول یک اقرار نامه که این معامله صوری هست و صرفا جهت اخذ وام انجام میشه به من میده و بعد من باید در محضر ملک رو به نام ایشون بزنم (یک خرید و فروش صوری ) و ایشون هم همون موقع یک وکالت برگشت به من میده و یک قولنامه بین هم رد و بدل میشه بعد ایشون کارهای وام رو انجام میده و ضامن هم از طرف من معرفی میشه و وقتی وام اکی شد بنده مبلغ خرید وام رو به ایشون طی یک فقره چک پرداخت میکنم چون وام به حساب فروشنده واریز میشه
سند ملک هم بخاطر دریافت وام در رهن بانک قرار میگیره تا تصفیه کامل در رهن بانک میمونه.
حالا میخوام بدونم من چکار کنم؟
و چه مدارک و مستنداتی از ایشون دریافت کنم که به مشکل برنخورم و به قولی سفت کاری کنم؟
چون شدیدا نیاز به این وام دارم و باید حتما اخذ کنم.
ممنون میشم راهنماییم کنید
پیشاپیش از راهنمایی کارشناسان عزیز کمال تشکر را دارم

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.با وجود این مدارک که فرمودید دیگر مجالی برای وام گیرنده وجود ندارد فقط اسامی و ادرس وراث ایشان را با ادرس مطالبه کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط