🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چه مدت زمانی برای پرداخت دیه فرصت دارم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۶۲

سلام
بنده در دادگاه کیفری ضرب و جرح با همسرم محکوم به پرداخت دیه شده ام
میتوانم درخواست اعسار کنم و چه مدتی برای این درخواست فرصت دارم
ممکن است همسرم حکم جلب من رو بدون هیچ فرصتی برای پرداخت دیه بگیرد؟
اگر ممکن است مرا در این مورد راهنمای کنید

۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر معسر هستید باید پرداخت کنید چون پس از صدور حکم وارجاع به اجرای احکام ملزم به پرداخت خواهید شد

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین

عزیزم پس از قطعیت رای وابلاغ از طرف اجرای احکام ظرف یکماه فرصت دارید اعسار بدید والا جلب می شوید
درصورت پذیرش اعسار شما با اقساط پرداخت می کنی
مدت زمان دیه در جرائم عمدی یکسال از تاریخ ابلاغ اجرای احکام است

پس از ابلاغ رای در خصوص دیه به شما می توانید دادخواست اعسار خود را ارایه نمایید تا در صورت پذیرش اعسار بتوانبد به صورت اقساط دیه را پرداخت نمایید

درود
پس از صدور حکم قطعی دادخواست اعسار بدهید

درود بر شما، مطابق ماده‌ی ۴۸۲ قانون مجازات اسلامی، مهلت پرداخت دیه در جرائم عمدی، بعد از قطعیت حکم، یکسال قمری خواهد بود، لکن چنانچه توانایی پرداخت ندارید، میتوانید اعسار بزنید.

اگر تمکن مالی برای پرداخت دیه ندارید میتوانید پس از اخطاریه از سوی اجرای احکام مبنی بر پرداخت دیه دادخواستی مبنی بر اعسار از پرداخت تنظیم نمایید

درود
پس از صدور حکم قطعی دادخواست اعسار بدهید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط