چه نوع درخواستی برای مهریه باید بدهم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۲۶

با سلام
من قبلا سوال پرسیدم ولی گفتن جزییات هم باید باشه
در ۲۰ فروردین ۹۴ همسرم یک وکالت تام به زن اولش درمورد فروش یا انتقال سند قطعی بنام خودش یا هر شخصی به هر مبلغی که دلش خواست داده، اما درمورد دلیل وکالت که بابت چی بوده هیچی نوشته نشده، در ۳۰ فروردین همون سال با من ازدواج کرد طبق حکم دادگاه، نصف همین خونه مهریه من شد که تو سند نوشته تا خرداد باید بنام من بشه، در آذر ماه همون سال همسر اولش سند قطعی رو بنام خودش زده، وقتی شوهرم خبر دار شده اظهارنامه داده. من تازه باخبر شدم، الان اگه من درخواست مهریه بدم سند باطل میشه؟
اگر نمیشه چون شوهرم هیچ ملک دیگه یا پولی نداره میفته زندان؟
ممنون میشم راهنماییم کنین
چکار کنم؟

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله در صورت مطالبه شما ملک به شما انتقال داده میشود و انتقال همسر اول باطل میشود .

گفتگو با وکلای آنلاین ۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
اگر همون خانه در سند مهریه شما در آمده حق شما محفوظ است

با سلام وقتی سند بنام زن دیگری باشد وسند صادر شده است امکان ابطال نداره شما فقط می توانید مهریه خودرا به اجرا بگذارید ومطالبه مهریه خودرا دادخواست به حقوقی بدهید

سلام
چون خانه در بیست خرداد ماه به مهریه شما در آمده است حق شما نسبت به نصف آن محفوظ است و معامله نسبت به آن در صورت عدم تفیذ شما باطل می گردد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط