🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چه کاری باید انجام بدم که کمیسیون ایراد نگیرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۰

با سلام
یه زمین خریداری کردم در شمال ایران در روستایی که طرح هادی نداشت برای گرفتن جواز ساخت می بایست از جهاد کشاورزی تاییدیه می گرفتم که نظر کمیسیون تبصره ۱ ماده ۱ قانون حفظ کاربری اراضی مد نظر بود. برای تکمیل پرونده می بایست استعلام بنیاد مسکن دامپروری منابع طبیعی و اثبات مالکیت را گرفتم. که انجام دادم و مثبت بود. قبل از خرید زمین یه دیوار نصفه نیمه شکسته با یک پی قدیمی و نا مشخص که اصلا قابل استفاده نبود داخل زمین بود. کارشناس جهاد استان اومد برای بازدید اعلام کردند که اینجا چون قبلا ساخت و ساز شده ممکنه کمیسون‌ موافقت نکنه . به هر حال قرار بر این شد که زمین به حالت اول برگردونم تا گزارش برای کمیسون بره . لطفا راهنمایی کنید که چه کاری باید انجام بدم که کمیسیون ایراد نگیره .با توجه به اینکه اونجا یک پی قدیمی بوده و مربوط به گذشته بوده

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جای نگرانی نیست این بنا را شما در آن زمین احداث نکردید و سابقه آن را برای کارشناس مشخص کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۳۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

به نظرم فعلا از طریق دادگاه اقدامی انجام نده
نیاز نیست کار داریه
عکس تصاویر از زمینت بگیر
بعد اگه قبلا ساختمانی بود شورای روستا با دهیار نامه ای تنظیم کن برای فرمانداری شهر بفرست بعد از آن کپی مستندات برابر با اصل کن از طریق نهاد ریس جمهور شکایت یا تقاضا بده
همچنین میتونی از طریق سامانه دسترسی آزاد به اطلاعات در اینترنت به هر نهاد اداری بخوای شکایت یا درخواست بدی

مشاوره‌های حقوقی مرتبط