چه کنیم که در قبال وسایل جهیزیه مسؤل نباشیم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۲۸۰

با سلام و عرض ادب. یکی از فامیل، می خواهد جهیزیه دخترش را در یکی اتاق‌های خانه مادرم بگذارد ولی خانه مادرم از لحاظ امنیتی خیلی مناسب نیست. اگر احیانا جهیزیه به سرقت برود، آیا ما در برابر سرقت مسؤلیت داریم یا نه؟ چکار کنیم که ما مسؤلیتی در برابر حوادث و خسارت احتمالی نسبت به جهیزیه نداشته باشیم؟ با تشکر.

۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام قراردادی مبنی بر عدم مسئولیت شما تنظیم کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان

سلام میتوانید قرارداد کتبی با ایشان بر عدم مسئولیت خود تنظیم نمایید‌.

با سلام
در این رابطه بهتر است صورت مجلسی تنظیم و ذیل آن شرط عدم مسئولیت خود را قید و طرفین و شهود امضا نمایند.

سلام بهتر است که یک قرارداد مکتوب بنویسید و در آن ذکر کنید که در هر شرایطی (اعم از سرقت ،تخریب و..) ضامن وسایل امانی ذکر شده نیستید
ولی اگر اتفاقی بیافتد باز ایشان می‌روند و شکایتی علیه شما مطرح می‌کنند و این باعث نگرانی ذهنی شما نمی‌شود حتی اگر به برائت شما منجر شود
لذا بهتر این است که قبول نکنید

با سلام اصل بر این است که شما نسبت به آسیب یا سرقت اموال مسئولیتی ندارید زیرا ید شما اما نیست یعنی در صورت تعدی و تفریط مسئولیت دارید اما برای محکم کاری یک صورتجلسه تنظیم کرده و لیست اموال را در آن ذکر کنید و در آخر خود را از هرگونه آسیب یا سرقت احتمالی مبری نمایید.

با سلام قرارداد کتبی مبنی بر عدم مسئولیت تنظیم نمایید

با سلام
بین خودتان یک قرارداد مکتوب تنظیم کنید و شرایط نگهداری و مسئولیت را قید کنید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط