چون دیه بیشتر از ۱۰۰ درصده چطور حساب میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۴۵۸

با سلام
بنده در حال عبور از خیابان بودم که ماشین بهم زد که موجب شکستگی دست چپ و فک و گونه و بینی و مچ پا مچ دست راست جراحت های موضحه در سر و صورت و چشم شدم نظریه پزشکی قانونی و دادگاه ۱۰۳ درصد دیه لحاظ کرده اند تصادف بنده در ماه حرام بوده خواستم بدونم چون دیه بیشتر از ۱۰۰ درصده چطور حساب میشه و تعهد بیمه تا چه اندازه است

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر بیش از تعهد بیمه باشد مقصر باید مابقی را شخصا پرداخت کند

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

باسلام
دیه شما یک دیه کامل + ۳درصد دیه کامل است .
شرکت بیمه گر مکلف به پرداخت کل دیه شماست.
تغلیظ دیه در ماه حرام مختص فوت است و در دیه اعضا تاثیری ندارد.

با سلام، چنانچه وسیله نقلیه وی تحت بیمه نامه ثالث باشد کل خسارت بر عهده شرکت بیمه خواهد بود، جهت راهنمایی دقیق و تخصصی میتوانید با بنده در ارتباط باشید

با سلام

در تصادفات پرداخت دیه بر عهده ی شخص مقصر میباشد، لیکن طبق قراردادی که مقصر با بیمه منعقد می نماید بیمه در صورت ارتکاب بزه ایراد ضرب و جرع غیرعمدی ناشی از تصادف طبق تعهدات مندرج در بیمه نامه جبران خسارت می نماید،

با توجه به سوال مطروحه دیه شما برابر است با

دیه کامل انسان + سه صدم دیه کامل انسان + یک سوم ( دیه کامل انسان+سه صدم دیه کامل انسان)

و با توجه به مبلغ دیه درسال ۱۳۹۹ مبلغ کل دیه شما برابر است با؛ ۴۴۹/۹۰۰/۰۰۰ تومان
لازم به ذکر است بیمه مطابق قرارداد بیمه به تعهدات خویش عمل خواهد نمود لیکن الباقی دیه برعهده ی شخص مقصر میباشد که بدوا صندوق تامین خسارتهای بدنی میتواند الباقی را پرداخت نموده و از مقصر به طور اقساط اخذ مینماید

بیمه ات سقف تعهد خود عمل میکند و مازاد را خود شخص باید پرداخت کند

مشاوره‌های حقوقی مرتبط