🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چکار هایی باید بعد تحویل انجام بدم تا از سوءاستفاده از مدارک مطلع شوم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۲

کارفرما بعد از چند ماه در قبال شنناسنامه و کارت ملی که تحویل گرفته میگوید که من یه دست نوشته میدم که در این بازه زمانی دست من بوده و امصا و اثر انگشت میزنم دیگه اینکه شاهد دیگه که مسئول اصلی فروشگاهه میگه امصا نمیکنم شما به هر کی تحویل دادی از همان بگیر در صورتی که زمان قرارداد انجا بوده و دیده در صورتی که خودش بارها مدارک من رو داده تا برم بانک چک نقد کنم روز اول استخدام هم بوده و همش من رو بازی میده شاهد دیگه ای هم نیست و میگه میخای با این شرایط میدم و راه دیگه ای وجود نداره. در ضمن مهر فروشگاه هم نمیزنه سوال من اینکه اگر من این کار قبول کنم و مدارک بگیرم چون راه دیگه ای قبول نمیکنه چکار هایی باید بعد تحویل مدارک انجام بدم؟ و اینکه متن نوشته چی باشه؟ تا مطمعن بشم که جای پام سفته و خدای نکرده از مدارک من که چند ماه دستشون بوده سو استفاده نشده یا جرمی مرتکب نشده باشند من دانشجو هستم و اولین تجربه کاریم بوده و زیاد وارد نبستم تو رو خدا دقیق راهنمایی کنید کار فرما مستاجره و نزدیک یک ساله از مشهد امدن تهران خیلی نگرانم و همیشه فکر میکنم از سادگی من سو استفاده کردن چون کار فرما دروع زیاد میگه و یه مسله رو هر روز تعییر میده التماس میکنم دقیق جواب منو بدید شده مثلا دو هفته میرفته یه شهر دیگه و هین مدارک دستش بوده و من تو این دو هفته اصلا کار بانکی نداشتم اگه خودم مدارکم برای کارای اداری میخاستم و یکبارم برای گرفتن وام ازشون گرفتم میگفت جاش یه مدرک دیگه بیار تا مدرکتو بدم منم مجبور میشدم مدارک برادرمو ببیرم و با اصرارای من که مدارک تحویل بده شونه خالی میکرده یه دفعه میگفت مدارکتو میفروشم در ضمن رسید اولیه دست خط با اتر انگشت همان معاونی که کارای مالی و خروج و ورود میزنه هست بعد ها فهمید م که اسمی که نوشته پای اثر انگشت اسم خودش نیست ولی انگشت خودشه و جلوم نوشت و امضا کرد.. منم از ترسم گفتم بهش دیگه نمیخام باهات کار کنم تا به مدرک برسم و اینم بگم بارها تقاصا استرداد مدارکمو طبق قرار داد که باید بعد یکماه در ازای سفته میداد کردم ولی همیشه معاون و ریس معازه منو بازی میدادن. کمکم کنید ممنون از راهنمایی که میکنید با یه ادم روبه رو هستم که تو صحبتاش تعادل نیست

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورتی که همکارتان آماده امضاء نیست شما باید از بیرون دونفر بعنوان مطلع و شاهد بیاورید تا هنگام تنظیم قرارداد یا دست نوشته حضور و پای قرارداد را امضاء نمایند و اینکه در دست نوشته قید شود که به چه جهتی و از چه تاریخی مدارک دست صاحب کار میباشد و به هنگام اتمام مدت کار یا به جهت ترک کار از سوی شما، مدارک بدون چون و چرا تحویل شما گردد در غیر اینصورت کارفرما مسوول تمام عواقب ان خواهد بود

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین

مشاوره‌های حقوقی مرتبط