چکار کنم حق من در وکالت بلاعزلی که بابت سه دانگ از شش دانگ آپارتمانی که دارم ضایع نشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۹۹۹

با سلام و احترام
همسر بنده سه دانگ از اپارتمان مسکونی که در آن ساکن هستیم رو به صورت وکالت بلاعزل به من واگذار کردند.اما هیچگونه مبایعه نامه ایی بین ما تنظیم نشده.لازم به ذکر است که اپارتمان مورد نظر هنوز سند نخورده و به تازگی پایان کار گرفته و مراحل سند خوردن رو طی میکنه.
الان سوال من اینه: آیا همسرم میتونه بدون رضایت من آپارتمان (هم سهم من و هم سهم خودشون) رو بدون رضایت من به دیگری بفروشن؟ و در کل آیا میتونن من رو از سه دانگی که بهم واگذار کردن،محروم کنن؟
من و همسرم در حال جدا شدن هستیم و من نگران این مساله هستم.از اونجایی که فرآیند آماده شدن سند آپارتمان تا چند ماه آینده طول میکشه، میترسم تو این مدت همسرم این سه دانگ رو از من بگیرن.خیلی سعی کردم قبول کنن که مبایعه نامه تنظیم کنیم اما قبول نکردن.الان من چکار کنم که این سه دانگ از دستم در نیاد.چون مهریه من ۵ سکه هستش و هیچ سرمایه دیگه ایی برای بعد از جدایی ندارم.

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید ازایشان بیع نامه بگیرید یا باتوجه به وکالت اقدام کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام
اگر شما وکالت در فروش آپارتمان از همسرتان دارید می توانید به وکالت از همسرتان سه دانگ آن را خودتان با قرارداد عادی به خودتان واگذار کنید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط