🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چکار کنم که بتونم افت قیمت خودرو و هزینه های دادرسی و کارشناسی رو از ایشان دریافت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۸۴

باسلام
تیر ۹۸ یک خودرو ۴۰۵ به خودروی من دو مرتبه در محل برخورد کردن افسر آمد و مقصر ایشان شناخته شدن و بیمه ثالث خسارتی که تعیین کرد رو پرداختن بگذریم از اینکه هزینه ها بیشتر بود ولی خودروی من صفر بود و اولین تصادف بود و در حضور مقصر از بیمه در خصوص افت قیمت پرسیدم گفتن یا توافق کنید یا شکایت کنید که ایشان اهمیت ندادن و رفتن. من شکایت کردم و بعد از چند بار رفت و آمد به مجتمع قضایی بعثت تهران و هزینه هایی که پرداختم در این خصوص تا بالاخره بعد از چند ماه بهمن ۹۸ رای صادر شد و مقصر راننده و صاحب خود رو برادر شون و بیمه ی ثالث خانی آباد محکوم به پرداخت مبلغ ۶۴۷۰۰۰۰ تومان شدن با فرصت ۲۰ روز جهت اعتراض که ایشان تا ۵/۱۲/۹۸ اعتراضی ندادن و من رفتم شعبه و گفتن هفته بعد برم برای درخواست اجرایی، ولی امروز۸/۱۲/۹۸ ابلاغیه دم خونه اومده که ایشان درخواست اعسار دادن. و باید ۲۰/۲/۹۹ در شعبه جهت رسیدگی حاضر باشیم. خواهش من از شما اینه که برام توضیح بدین اصلا برای چه هست و من چکار باید بکنم که بتونم به حقم برسم من چون وضع مالیم خوب نیست نتونستم کامل کارهای صافکاری نقاشی رو انجام بدم فقط ظاهرشو جمع و جور کردن با هزینه ی پایینتر تا بعد از دریافت افت قیمت ببرم که اصولی و کامل انجام بدنبا این توضیح که خودرو ۲ دانگش به نامم هست و ۴ دانگش لبزینگه و اقساط باید پرداخت کنم ۱ سال پرداخت شده و ۳ سال از اقساط مونده تا خودرو کامل به نام من بشه حالا با این تفاسیر من در مقابل درخواست ایشان چکار کنم که بتونم افت قیمت خودرو و هزینه های دادرسی و کارشناسی رو از ایشان دریافت کنم و به حقم برسم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. باسپاس

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درخواست اعسار ایشان ربطی به خواسته شما نداشته و وی باید در صورت پذیرش دادگاه ، خسارتهای وارده را به صورت قسطی پرداخت نماید . نگران اصل ماجرا نباشید .

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط