چکار کنم که دیه را به نرخ سال جدید ندهم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۷۵

سلام
محکوم به پرداخت دیه شدم و قاضی یک سال از زمان وقوع واقعه(نزاع) که مورخ ۹۸/۱۲/۱۶ بود به بنده فرصت داد دیه را پرداخت کنم،الان چند روزی به پایان یک سال نمانده و میخواهم در خواست اعصار از پرداخت بدهم با توجه به زمان کم تا پایان سال و یوم ادا بودن دیه، چکار کار کنم که دیه را به نرخ سال جدید ندهم؟
ایا میتوانستم زود تر درخواست اعصار از پرداخت بدهم؟

۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در اولین فرصت پرداخت نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان

باسلام و درود بهتر است در مدت باقیمانده پرداخت نمایید.

درود
چیزی تا پایان سال نمانده بعید است در این سال به اعسار شما رسیدگی شود.

سلام.بهترین راه پرداخت آن در مدت باقیمانده تا سال جدید است.

با سلام قانونا درخواست اعسار شما ربطی به مبلغ دیه ندارد و خودتان هم درست فرمودید که یوم الاداء میباشد پس اکنون دو راه وجود دارد یا تا قبل از سال جدید مبلغ را پرداخت نمایید یا هم تنها راه جلب نظر طرف مقابل تون به مبلغ معین ثابت میباشد که در غیر از این دو صورت باشد شما وارد سال جدید شده و مبلغ یوم جدید را باید پرداخت نمایید

با احترام بهتراست هرچه زودتر اقدام تا دیه بیشتری پرداخت نشود

سلام میتوانید درخواست اعسار بدهید ولی اگر امسال همه اش را پرداخت کنید بهتر است مگر با محکوم له در خصوص یک مبلغ مشخص توافق کنید وگرنه دیه به نرخ روز باید پرداخت شود ...

مشاوره‌های حقوقی مرتبط