🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چکی صادر کرده ام که هیچ نفع شخصی در آن ندارم، غیابی حکم جلب صادر شده، چه کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۳

سلام بنده عضو شورای اسلامی روستا هستم جهت بازنگری طرح روستا چک دادم به بنیاد مسکن مبلغ ۱۸ میلیون تومان ۱۳ تومان آن پاس شد ۵ تومان مانده بعد از حدود ۴ سال حکم جلب اینجانب غیابی صادر شده لذا با توجه باینکه حقیر هیچ گونه منفعتی در آن نداشته ام و هدف از این کار رفع نقص طرح قبلی، متضرر نشدن خرده مالکین و ... بوده آیا محکوم شدنم به پرداخت اصل مبلغ چک و ضرر زیان یک نهاد دولتی دور از عدالت نیست در پایان عرض می کنم هزینه طرح با بنیاد مسکن است و هر ۱۰ سال یک بار هزینه آن پرداخت می شود با وجود این دهیاری باید مبلغ را پرداخت می کرد چون با مخالفت بخشدار و مقامات دولتی روبرو شد دهیاری هم قادر به پرداخت آن نبود بر اساس قانون لکن مجبور بودیم از مالکین عمده (زمین های کشاورزی)مبلغ را مطالبه کنیم آنها هم گفتند اول تغییر کاربری صورت بگیرد بعد مبلغ را می پردازیم هنوز هم طرح در حال مطالعه و سلسله مراتب قانونی است

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
فرض بر این است که شما وجه چک را بدهکار بوده اید و بابت بدهی خود یا دیگران داده‌اید در این صورت باید وجه ان را بپردازد
ولی چنانچه دلایلی بر مدیون نبودن خود یا کسانی که چک را بابت ایشان داده اید داشته باشید می‌توانید به حکم مذکور چنانچه مهلت اعتراض تمام نشده است اعتراض نموده تا دادگاه یا شورا که را علیه شما صادر نموده‌اند رسیدگی نمایند

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان

باتوجه به اینکه رای غیابی صادر شده است می توانید واخواهی نمایید.

با سلام
متاسفانه روال بر این است هر شخصی به هر عنوان و نحوی چک کشید بایستی مبلغ آن را پاس نماید.لذا بایستی ابتدا طی مدارکی که در دست دارید ثابت کنید از مبلغ چک فقط ۵ میلیون بدهکارید .
بعد از پاس شدن چک میتوانید اقدام قانونی علیه دهیار یا بنیاد یا هر نهاد دیگری مطالبه وجه نمایید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط