🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چک‌های برگشتی شرکت و انسداد حساب ریاست هیات مدیره قبلی

پرسیده شده
۸ پاسخ ۷۳

من قبلا در یک شرکت رئیس هیئت مدیره و امضادار بودم. بعد از تغییرات اعضای جدید خود را به بانک معرفی نکرده‌اند و چک‌های برگشتی باعث بسته شدن حساب‌های بنده شده. چطور می‌توانم حساب‌هایم را باز کنم؟

۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درورد در صورتی که شما امضا کننده چک ها نمی باشید با ارائه صورتجلسه تغییرات شرکت و ارائه صاحبین امضا مجاز جدید شرکت بانک موظف به رفع انسداد می باشد در مرحله نخست از طریق شعبه و یا بازرسی بانک پیگیری نمایید در مرحله دوم می توانید علیه بانک طرح دعوی نمایید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۷,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۸,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان

باسلام کاربرگرامی‌
بدوا حضوری به بانک مراجعه نمایید و مراتب را توضیح دهید اگر نتیجه نداشت بایستی طرح دعوی نمایید

سلام بهتر است به بانک و سرپرستی آن مراجعه کنید و نتیجه راهنمایی را به اشتراک بگذارید تا راهکار نهایی ارائه شود.

اگر بانک موضوع را نمی پذیرد باید نسبت اعضای جدید طرح دعوا کنید

با سلام
برای رفع این مشکل حتما بایستی حضورا به بانک مربوطه مراجعه نمایید و شرایط خاص خود را دارا میباشد در صورت عدم افاقه میتوانید از طریق مراجع قضائی اقدام نمایید

با سلام
بدوا از طریق بانک مربوطه اقدام نمایید.

با سلام با مراجعه به بانک مربوطه تغییر در شرکت را به اطلاع بانک برسانید در صورتی که مشکل حل نشد چاره ای جز طرح دعوی نیست‌.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط