آیا مایل هستید اعلانات مربوط به گفتگوهای آنلاین خود را روی دستگاه
خود دریافت کنید؟
در پنجره باز شده روی دکمه Allow کلیک کنید...
لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
تلفن تماس:
شما میتوانید درخواست ارزیابی حقوقی خود را بطور مستقیم برای ارسال کنید و در کوتاهترین زمان ممکن از ایشان پاسخ
بگیرید.
لطفا دقت داشته باشید، شما در هر روز تنها
میتوانید ۳
درخواست ارزیابی حقوقی رایگان ویا ارتباط مستقیم با متخصص ثبت نمایید.
همچنین دقت داشته باشید درصورت عدم انتخاب متخصص، پیام شما برای تمامی متخصصان ارسال شده و ایشان
می توانند ارزیابی خود را از درخواست شما مطرح نمایند.
سلام و احترام
میخواستم با شما در مورد ذیل مشورت کنم:
۱- ما یک ملک پدری داریم که ساختمانی است. در این ملک مادر، برادر و بنده به صورت هر کدام دو دانگ در سند (منگولهدار قدیمی) شریک هستیم. مادر به رحمت خدا رفتهاند و پدر از بنده و برادرم وکالت بلاعزل در مورد تمامی موارد فروش، انتقال و ... دارند. در انحصار وراثت فقط دادخواست انحصار وراثت به دفاتر خدمات قضایی داده شده است و ادامه کار متوقف است.
۲- پدر بنده ملکی در رشت دارند که ۱.۵ دانگ آن فقط روی کاغذ (یک کپی دست من است) از مادر، برادر و خودشان امضا کردهاند و به صورت دستی مبایعهنامه نوشتهاند که ۱.۵ دانگ از ۶ دانگ را به من فروختند. پدر دارای بیماری فراموشی شدهاند (مدارک پزشکی پارسال موجود است). به بنده تهمت برداشت اموال نقدی و طلاهای مادر را بعد از فوت زدهاند و حاضر به مراجعه مجدد به پزشک نیستند.
سوال:
۱- من برای جلوگیری از فروش و انتقال سهم خودم از اموال مذکور چهکاری باید انجام دهم؟ آیا میتوانم خودم (و بدون مشارکت برادرم) برای ابطال وکالتنامه یا درخواست مشاوره برای امور (انتقال و فروش) اقدام کنم؟
۲- میتوانم اقدامی برای ادامه یا عدم ادامه انحصار وراثت (با توجه به وکالتنامه) انجام دهم؟ ترجیح میدهم ایشان متوجه اقدامات من نشوند چون فهمیدن ایشان به تعجیل در کاری که فکر میکنند درست است منجر خواهد شد.
برای جلوگیری از فروش و انتقال سهم خود از اموال مذکور، شما میتوانید با استناد به ماده ۶۷۸ قانون مدنی ایران، اقدام به ابطال وکالتنامه کنید. این ماده بیان میکند که وکالت به یکی از علل زیر باطل میشود: عزل وکیل توسط موکل، فوت یا جنون وکیل یا موکل.
با توجه به این که پدر شما دچار بیماری فراموشی شده و مدارک پزشکی نیز موجود است، میتوانید با ارائه این مدارک به دادگاه، ابطال وکالتنامه را درخواست کنید.
برای ادامه یا عدم ادامه انحصار وراثت، شما میتوانید با توجه به ماده ۸۷۰ قانون مدنی، به عنوان یکی از وراث، درخواست انحصار وراثت را پیگیری کنید. در صورتی که وکالتنامه باطل شود، شما به تنهایی یا همراه با سایر وراث میتوانید اقدام به پیگیری مراحل انحصار وراثت کنید.
این پاسخ توسط هوش مصنوعی تولید شده است. لطفاً
توجه
داشته باشید که ممکن
است اطلاعات
ارائهشده
بهطور کامل دقیق
یا قابل اعتماد نباشد. توصیه میشود برای تأیید صحت اطلاعات، به مشاوره وکلای مجرب مراجعه کنید.
با سلام
می توانید خود نسبت به انجام موضوع نیابت اقدام نمایید همچنین اگر بتوانید حکم حجر پدرتان را اخذ کنید وکالت مزبور وفق ماده ۹۵۴ قانون مدنی منفسخ می گردد. راجع به اخذ گواهی حصر وراثت نیز امکان اقدام وجود دارد.
سلام
با توجه به بلا عزل بودن وکالتنامه یا می بایست مورد وکالت که انتقال سند به نام دیگری است را خود انجام داده که این تنها راجع به سهم شما می باشد و یا طرح دعوا حجر پدرتان را در دادگاه نموده که از طریق اثبات حجر نهایتا امکان ابطال وکالتنامه به وجود بیاید.در ارتباط با سند عادی می بایست اصل آن را در اختیار داشته باشید ودر غیر اینصورت اثبات مالکیت شما کار دشواری می باشد