🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چگونه از فضای اینترنت برای اثبات در دادگاه استفاده کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۶۳

با سلام ، قرارداد مکتوبی بین اینجانب و یک فروشگاه اینترنتی وجود دارد که مدت آن سه ماه است و در آن ذکر شده ( در پایان دوره برای مدت مشابه بصورت خودکار تمدید میگردد مگر اینکه یکی از طرفین یک هفته قبل از پایان مدت ، عدم تمایل خود از تمدید را به طرف دیگر اعلام کند ) و این تمدید در پروفایل کاربری من در سایتِ این فروشگاه در فضای اینترنت قابل بررسی است ، حال راهی وجود دارد که این زمان تمدید شده را که بر روی کاغذ نیست به عنوان سندی مبنی بر اینکه قرارداد تمدید شده و هنوز اعتبار دارد به دادگاه ارائه کرد و طرف تمدید کننده نتواند مدعی پایان مدت قرارداد و فرار از مسئولیتهای خود شود؟ چون مطمئنم اگر شکایتی از طرف من مبنی بر عدم پایبندی فروشگاه به قرارداد مطرح شود فروشگاه به راحتی پروفایلم را حذف میکند و مدعی بر عدم تمدید و خاتمه مدت قرارداد میشود.
آیا راهی هست که قبل از شکایت کردن و اقدام آنها به پاک کردن پروفایلم ، از پروفایلم پرینت بگیرم و سازمان یا نهادی این پرینت را تایید کند تا بتوان به دادگاه ارائه داد ؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر پرینت اینگونه موارد قابل استناد در مراجع قضایی نیست و صرفا اماره است مگر اینکه قرار کارشناسی صادر شود.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط