🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چگونه اقدام به استرداد مال و طلاهایم نمایم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶۵۸

امروز جلسه دادگاه مبنی بر استرداد مال از همسرم داشتم خودم رفتم اون وکیلش اومده بود، طلا، گوشی که فاکتور دارم، لب تاب، هارد، و کلیه لباسهای مجلسیم، همه رو انکار کردن تو جلسه دادگاه وکیلش.
الان باید چیکار کنم؟
خیلی دارن اذیتم میکنن حتی لباسامم بهم نمی‌دن.

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام برای اثبات ادعای خود باید دلیل مدرک ارائه نمایید در غیر اینصورت دعوا محکوم به رد است و ممکن است با توجه به شرایط علیه شما دعوا افترا نیز مطرح نمایند

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام وسایل اختصاصی زوجه که متعلق به شما است و وسایل الکترونیکی دیگر اگر رسید به نام شما است و شما مبلغ رو داده اید میتوانید استرداد کنید از شهود هم کمک بگیرید

صرف ارائه فاکتور وجود آن وسایل را نزد طرف دعوی اثبات نمی کند و بدیهی است با انکار آنها دعوی رد خواهد شد. شما علاوه بر ارایه فاکتور باید با ادله قانونی دیگر از جمله شهادت شهود.سوگند ادعای وجود وسایل نزد طرف دعوی را ثابت میکردید.

با سلام بایستی برای طرح دعوای اینچنینی حداقل از وجود چند شاهد فاکتور عکس... و یا حداقل از اتیان سوگند استفاده مینمودید و اقامه دعوای مطالبه و استرداد بدون مستند و دلیل ریسک رد دعوی را خواهد داشت.

شاهد معرفی کنید یا قسم بخورید

اثبات دعوا باشماست

مشاوره‌های حقوقی مرتبط