🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چگونه بابت خیانت همسرم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۰۱

سلام جناب
من چن شب پیش متوجه شدم که همسرم به من خیانت کرده و یک عکس از هر دوشون دارم و دو شاهد که اونارو با هم دیگه دیدن البته به این که شهادت بدن مطمعن نیستم ما دو سال که عقد هستیم ایا من مدرکی که من دارم قانونی هس و یا قبولش میکنن اگه بخوام شکایت کنم؟

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و احترام

مطابق ماده ۶۳۷ قانون مجازات اسلامی:
« هر گاه زن و مردی که بین آنها علقه زوجیت نباشد، مرتکب روابط نامشروع یا عمل منافی عفت غیر از زنا از قبیل تقبیل ‌یا مضاجعه شوند، به شلاق تا نود و نه ضربه محکوم خواهند شد و اگر عمل با عنف و اکراه باشد فقط اکراه ‌کننده تعزیر می‌شود.»

رابطه نامشروع یکی از جرایم منافی عفت میباشد.

راه های زیادی برای اثبات رابطه نامشروع وجود دارد که موارد اصلی آن اقرار، شهادت شهود و علم قاضی است پیامک و چت و تصویر از مواردی است که می تواند به علم قاضی کمک کند.

توصیه می کنم جهت پیگیری این موضوع حتما با وکیل یا کارشناس حقوقی مشورت و همفکری داشته باشید،

سربلند و پیروز باشید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان

سلام
امکان اقامه دعوا با عنوان رابطه نامشروع دارید و به مدارک موجود میتوانید استناد نمایید

سلام
استناد به عکس کافی برای اثبات جرم نیست و با این حال امکان اقامه دعوا دارید و تصمیم نهایی با قاضی است

سلام و درود
باید شکایت کنید تا تحقیقات بیشتری بشود و پرینت مکالمات و پیامک ها را بگیرند تا موضوع روشن شود ولی میتوانید توافقی جدا شوید و صدایش را در نیاورید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط