چگونه باید اثبات کنم این مبالغ بابت حق و حقوق من بوده است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۶۳

بنده در شرکتی به عنوان مشاور بدون قرارداد و‌ بیمه مشغول بکار بودم و در ازای هرکاری مبلغی دریافت می‌کردم
حالا پس از گذشت ۱ و نیم سال که ایشان دچار مشکل مالی شدند با تهمت و‌ افترا خواستار بازگردندان حقوق من شده و تهدید به شکایت شدند که این پول ها بابت کار دیگری بوده و طلب بازگرداندن آنها را دارد

۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با ارائه پرینت واریزی از حساب شخصی کارفرما به حساب شما قابل اثبات است

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

با احترام از طریق ادله محکمه پسند اقدام کنید

با احترام به شهادت شهود استناد کنید

باسلام
دوست عزیز از همکاران و کسانیکه نسبت به اشتغال شما در محل کارتان اطلاع دارند در صورت شکایت ایشان بعنوان شهود میتوانید استفاده کنید ضمن اینکه ایشان میبایست ادعای خودشان را با دلیل و مدرک به دادگاه اثبات نماید که مبالغی که به شما پرداخت نموده است در قبال چه چیزی بوده است برای مثال چنانچه کالایی فروخته باشد میبایست فاکتور کالا را ( با امضا شما بعنوان خریدار ) ارائه نماید ‌.

با سلام ،قطعا وقتی در آن مجموعه مشغول بکار بوده اید افرادی بوده اند نظاره گر فعالیت شما باشند به استناد شاهدین می توانید رابطه کارگر و کارفرمایی را اثبات نمایید

سلام با شهادت شهود رابطه کارگر و کارفرمایی را ب اثبات رسانید

سلام شما میتونید کلیه حقوق خود را در اداره کار پیگیری کنید ضمن اینکه با داشتن شهود و ادله رابطه کارگری و کارفرمایی خود را اثبات کنید با اثبات اینکه شما برای ایشون مشغول به کار بوده اید ادعای ایشون رد می شود و بابت افترا و تهمت از ایشون شکایت و اعاده حیثیت کنید ایشون هم باید با داشتن دلایل ادعای خودش ثابت کند

مشاوره‌های حقوقی مرتبط