🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چگونه باید از نتیجه شکایت خود مطلع شوم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۴۷

سلام و وقت بخیر
بنده از طریق دفاتر قضایی نسبت به ثبت شکایت در خصوص توقیف خودرو و فک پلاک خودرویی که سال های پیش فروخته ام و خریدار تعویض پلاک نمیکند، اقدام نمودم که یک کد رهگیری ۱۲ رقمی برای بنده ارسال شد. پس از گذشت چند هفته پیامکی حاوی همان کد ۱۲ رقمی برای بنده ارسال شده با این مضمون که "شکایت با کد رهگیری ... توسط کارشناسان مربوطه بررسی شده است. جهت آگاهی از نتیجه آن میتوانید از قسمت پیگیری شکایت در سایت، نتیجه آن را مشاهده نمایید"
در سایت عدل ایران که وارد قسمت پیگیری شکایات میشوم کد رهگیری ۱۶ رقمی مورد نیاز هست در صورتیکه برای بنده کد ۱۲ رقمی فرستاده شده است، چگونه باید از نتیجه شکایت خود مطلع شوم؟

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
حضوری پیگیری کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با درود حضوری پیگیر ماجرا شوید

سلام بهتر است با مراجعه حضوری از نتیجه دادخواست و اقددامات صورت گرفته مطلع شوید.

سلام از طریق شعبه ای که شکایت شما بهش ارجاع شده پیگیر شوید

با سلام
بعد از ثبت شکایت ، پیامکی حاوی اینکه شکایت شما به شعبه فلان ارجاع شد و شما میتوانید از طریق همان شعبه جهت پیگیری اقدام نمایید .

با سلام
به دفتر خدمات الکترونیک قضایی که ابتدائا مراجعه و ثبت دادخواست کردید بروید و آنها نتیجه را مشاهده و به شما اعلام می کنند.
البته مدارک مربوطه چون کارت شناسایی و برگه ایی که سابق از دفترخدمات المترونیک قضایی گرفته اید را نیز همراه داشته باشید .

دوست عزیز به مرجع که شکایت ارسال شد باید مراجع کنید مدیر دفتر همان مرجع راهنمایتون میکنه اگه از طریق سامانه ثنا اقدام کردی ،همچنین بعداز ثبت شکایت شما دادخواست شما به شعبه مربوطه ثبت میشه اطلاع رسانی ،وبعد وقت جلسه دادرسی از طریق سامانه ثنا ،ابلاغ میشه

مشاوره‌های حقوقی مرتبط