🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چگونه باید به رای دادگاه اعتراض کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۸۸

با سلام و خسته نباشید
از ناحیه صورت دچار شکستگی شده هم بینی و حفره داخلی چشم اما پزشکی قانونی شدت اسیب وارده را حساب کرده که شکستگی پرویزنی از نوع هاشمه حال دیه صادره همان ده درصد است که دیه شکستگی بینی هم ده درصد است سوال بنده اینجاست کدام اسیب بیشتر را حساب کردن بعلاوه خونریزی چشم راست و انحراف بینی که دچار مشکل تنفسی شده را قید نکرده و بنده فقط یه مهلت 10روزه دارم تا پایان مهلت تجدید نظر خواهی وبعد حکم قطعی میشود اگر امکانش هست راهنمایی بفرمایید و ایا با قسامه یا سوگند میتوانم ثابت کنم چون هزینه معاینه مجدد پیگیری را دیگر ندارم نزدیک دوسال است درگیر این موضوع شده انوقت قانون صادر شده دیه جراحت عمدی یکسال است بیشتر از دیه پول دستی گرفتم بابت هزینهای پزشکی ممنونم از این عمل انسان دوستانه شما که با علم ودانش خود باعث اگاهی از حق عموم میشوید بینهایت سپاسگذارم

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در بعضی از موارد با سوگند و قسامه قابل اثبات است ولی حتما برای اینکه به نتیجه دلخواه برسید پیشنهاد میشود وکیل بگیرید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط