🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چگونه با عنوان رابطه ی نامشروع از آن دختر شکایت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۸۱

من میخوام از دختری شکایت کنم که ۱۱ سال با من دوست بوده، حتی میخواستم ازدواج کنم با ایشون اما ۱ سال آخر دوستی متوجه شدم، ایشون نامزد کردن با پسر داییشون و من فهمیدم ولی باز انکار میکرده تا اینکه کار به جایی رسید که به پدرش گفت خانواده من با پدرش حرف زد، ولی ایشون هی میگفت اشتباه کرده یا بزار بورو یا اینکه منو با گفتن کارمند دادگاه هستم از اینجور حرفا میزنم خون بالا بیاری نتونی راه بری تهدید میکرد، تا اینکه من تو اینستاگرام فقط اسم این خانم رو نوشتم فقط همین تو پست ها متن عاشقانه میزاشتم تا اینکه به اتهام جعل پروفایل و تهدیدی که هیچ وقت نکردم محکوم شدم ۱۰ میلیون تومان پرداخت کردم و ۷۴ ضربه شلاق معلق شده، حالا فهمیدم تو پرونده هیچی نداده که بخواد من محکوم شم تو دادیاری حالت عادی نداشتم خود زنی کرده بودم با پافشاری دادیار اقرار کردم گفتم حداقل به موضوع رابطه نامشروع رسیدگی میکنه قاضی ولی فقط به چیزی که تو شکایت ذکر شده جعل رسیدگی شد مختومه شد، حالا میخوام شکایت کنم پدر مادرمم حتی زندگیمون داغون شده من از اول میخواستم هم من هم خودش محکوم بشیم به رابطه نامشروع ولی یه چیز دیگه شد که دیدین.
خواهش میکنم واقعا بگین آیا میتونم شکایت کنم؟
ایرادی هم نداره اگه محکوم شم ولی اون هم میشه چون از پرینت ۳ هزار تا پیام فقط تو ۳ ماه بگیر تا مکالمه صوتی دو طرف بگیرین دارم.
حالا من میخوام بدونم کجا شکایت کنم؟
و آیا این موضوع باعث میشه که اون پرونده باز شه؟
چون یه جوری ربط داره به اون پرونده و اینکه ۷۴ شلاق که ۲ سال تعلیق شده این وسط چی میشه؟

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
باتوجه به توضیحات شما چون موردی که مد نظر شما است از موارد منافی عفت است اثبات این امر بسیار دشوار است در واقع شما با ارائه ی مدارک و دلایلی که عنوان کردید به ضرر خودتون اقرار میکنید ...
شکایت شما راه به جایی نخواهد برد

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

باتوجه به توضیحات شما ، شکایت کردن شما معنا ندارد

سلام

در مورد جرائم منافی عفت نباید کنکاش و تحقیق شود و در صورتی که صورتجلسه ی ضابطین قضائی و شهادت شهود وجود نداشته باشد معمولا شکایت به جایی نمیرسد،

سعی کنید بدون هیچ گونه تنش و تماسی خودتان را در مسیر دیگری بیندازید و از موضوع فارغ شوید. برای شما بهتر است...
لذتی که در گذشت هست در انتقام نیست عزیز برادر...

دوست عزیز متن سوال شما را بادقت خواندم
بعید می دانم از شکایت شما به نتیجه دلخواه برسید
در رابطه نامشروع شما تنها برضرر خود می توانید اقرارکنید و شکایت شما بعیداست ره به جایی ببرد
بهتر است کمی منطقی تر تصمیم بگیرید و بدانید وقتی آن دختر شمارا نمی خواهد این کارها فقط خودتان و زندگی آن دختر را خراب می کند
توصیه میکنم حداقل ۵جلسه پیش مشاوری توانا بروید و بعد تصمیم بگیرید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط