آیا مایل هستید اعلانات مربوط به گفتگوهای آنلاین خود را روی دستگاه
خود دریافت کنید؟
در پنجره باز شده روی دکمه Allow کلیک کنید...
لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
تلفن تماس:
شما میتوانید درخواست ارزیابی حقوقی خود را بطور مستقیم برای ارسال کنید و در کوتاهترین زمان ممکن از ایشان پاسخ
بگیرید.
لطفا دقت داشته باشید، شما در هر روز تنها
میتوانید ۳
درخواست ارزیابی حقوقی رایگان ویا ارتباط مستقیم با متخصص ثبت نمایید.
همچنین دقت داشته باشید درصورت عدم انتخاب متخصص، پیام شما برای تمامی متخصصان ارسال شده و ایشان
می توانند ارزیابی خود را از درخواست شما مطرح نمایند.
فردی در مغازهای بهعنوان فروشنده و پیک مشغول به کار بوده و بدون قرارداد و بیمه کار میکرده است. پس از اتمام همکاری، سالها بعد متوجه میشود که ممنوعالخروج است. با مراجعه به اداره مالیات، به او میگویند که نام و مشخصات شما بهعنوان مستاجر ثبت شده و شما بدهکار مالیات بر اجاره هستید و باید جریمه عدم پرداخت بهموقع را نیز پرداخت کنید (۲.۵ درصد ماهیانه از سال ۸۲).
شخص میگوید من کارگر بودم و توانایی اجاره مغازه در منطقه یک را ندارم و حتی بهخاطر دریافت پول ربوی مدتی در زندان بودهام و اصلا روحم هم خبر نداشته است.
اداره مالیات میگوید به جایی که کار میکردید ابلاغ شده و به ما مربوط نیست که نمیدانستید. مغازهای هم که مشغول کار بودم اکنون بسته شده و صاحب اصلی پاسخگو نیست.
سوال این است که چگونه بدون امضا و احراز هویت، نام این بنده خدا بهعنوان مستاجر و بدهکار مالیاتی ثبت شده است؟ چون اصلا نه امضایی داده، نه حضور در اداره مالیات داشته، نه ماموری آمده که ثبت کند و اکنون این بنده خدا چطور ثابت کند که اصلا کارهای نبوده است و کارگری بوده که حتی بیمه هم نمیشده.
خواهشمندم راهنمایی بفرمایید تا این بنده خدا از گرفتاری در بیاید، چون اصلا کارگر بوده و توانایی اجاره مغازه در منطقه یک تهران را نداشته است.
برای رفع مشکل مالیاتی و اثبات اینکه شما مستأجر مغازه نبودهاید و بهعنوان کارگر فعالیت میکردهاید، میتوانید از طریق زیر اقدام کنید:
۱. به استناد به ماده ۲۳۷ قانون مالیاتهای مستقیم، شما میتوانید به اداره مالیات مراجعه کرده و درخواست رفع اشتباه کنید. در این ماده آمده است که مأموران مالیاتی باید دلایل و مدارک لازم را برای اثبات بدهی مالیاتی ارائه دهند.
۲. شما میتوانید به دیوان عدالت اداری شکایت کرده و درخواست نقض تصمیم مالیاتی را بدهید. در این مورد، دیوان عدالت اداری میتواند تصمیمات مالیاتی را بررسی و در صورت لزوم آنها را نقض کند.
۳. اگر شواهد و مدارکی دارید که نشان میدهند شما بهعنوان کارگر فعالیت میکردهاید و نه مستأجر، میتوانید این مدارک را به اداره مالیات ارائه دهید تا بهعنوان دلایل دفاعی در نظر گرفته شوند.
۴. در نهایت، میتوانید از یک وکیل متخصص در امور مالیاتی کمک بگیرید تا در تهیه و تنظیم مدارک دفاعی و پیگیری پرونده به شما کمک کند.
این پاسخ توسط هوش مصنوعی تولید شده است. لطفاً
توجه
داشته باشید که ممکن
است اطلاعات
ارائهشده
بهطور کامل دقیق
یا قابل اعتماد نباشد. توصیه میشود برای تأیید صحت اطلاعات، به مشاوره وکلای مجرب مراجعه کنید.
با سلام
ابتدا وارد سامانه مالیاتی خود در سایت سازمان امور مالیاتی بشود و ببیند که وضعیت مالیاتی به چه صورت است.
آیا ثبت نامی به ام ایشان انجام شده است یا خیر. بخش کارتابل ابلاغ الکترونیک را مشاهده کند ببینید که چه برگ هایی برای ایشان صادر شده
حسب مورد می تواند برگ تشخیص - برگ قطعی یا اجراییه برای سال های مختلف باشد.
براساس وضعیت موجود وی ممکن است بتوان در هیات های بدوی و تجدیدنظر، هیات ماده ۲۱۶، هیات ماده ۲۵۱ مکرر و شورای عالی مالیاتی دیوان عدالت، و دادگاه عمومی شکایت و پیگیری نمود.
سوال کلی است و پاسخ دقیق نیازمند ارایه جزییات است.
موفق باشید