🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چگونه بدون اجازه ی یکی از وراث که در خارج از کشور سکونت دارد، اقدام به فروش ملک نماییم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۳۶

برادر من درکاناداست و ایران‌ نمیاید و وکالت هم‌ نمیدهد جهت فروش خانه مادری که فوت کرده، من و دو برادر در ایران هستیم‌، میشود خانه را فروخت؟
الیته نه توسط دولت به قیمت کمتر و سهمش به دولت واریز شود.
من دخترم و سه برادر که با هم دست به یکی کرده اند.

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تنها راه شما اقدام برای الزام به فروش مال مشاع غیر قابل افراز است و به مزایده گذاشتن مال و گرفتن سهم قانونی خود و غیر از این راه دیگری وجود ندارد

گفتگو با وکلای آنلاین ۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۳,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان

اول : به اداره ثبت ( که ملک درآنجا واقع است ) مراجعه ودرخواست گواهی عدم افراز کنید
دوم: ازطریق دادگاه دستور فروش مال مشاع (خانه مادری ) را بخواهید

سلام
ابتدا به اداره ثبت مراجعه فرمایید و درخواست افراز ملک را تقدیم کنید، چنانچهزملک غیر قابل افراز تشخیص شد (که می شود) پاسخ نامه اداره ثبت را ضمیمه دادخواست فروش مال مشاع کرده و تقدیم دادگاه کنید.

باید از طریق دادگاه اقدام نمایید اما اکر به نظرتان قیمت پایین بود میتوانید خودتان خانه را بخرید یا به قیمت کارشناسی اعتراض کنید

با سلام
با توجه به عدم وکالت برادرتان جهت فروش ملک شما صرفا میتوانیداز طریق مرجع قضایی درخواست فروش مال مشاع را نمایید تا از این طریق ملک بفروش رسیده وسهم هریک از برادران وشخص شما از طریق دادگاه پرداخت گردد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط