🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چگونه برای من جرم تولید و نگهداری زدن و اثبات نشده که این مشروبات از من هست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۲۴

سلام چند وقت پیش ماموران کلانتری به سر باغ پدری من که حدود پانزده سال فوت کرده و باغ به فرزندانش رسیده آمدن و مقداری مشروبات الکلی پیدا کردن والعان از من شکایت کردن و دادگاه من را خواسته به جرم تولید و نگهداری وقتی جرمی اثبات نشده چگونه برای من جرم تولید و نگهداری زدن و اثبات نشده که این مشروبات از من هست یا نه باید من چه کار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام خدمت شما
شما باید در وقت ابلاغ شده به دادسرا یا دادگاه مربوطه مراجعه نمایید و علت این که شما را متهم قرار داده اند را جویا شوید بهتر است با همراه داشتن وکیل و وثیقه معتبر به مرجع مذکور مراجعه نمایید تا در صورت نیاز بتوانید برای اثبات عدم انجام جرم وقت کافی داشته باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط