🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چگونه برای گرفتن افت قیمت اقدام کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۹۵۵

سلام وقت بخیر، راننده ای بخاطر بی احتیاطی به هر دو درب خودرو سمت راست، من تصادف کرده،که درب سمت سرنشین بغل دست راننده کاملا رنگش رفته و فرو رفتگی عمیقی ایجاد شده که البته مقصر و ملزم به پرداخت هزینه ان از طریقه بیمه شده، اما ماشین من صفر بوده و چگونه برای گرفتن افت قیمت اقدام کنم؟ ایا انجام کارشناسی توسط افراد ذی صلاح بوسیله خودم قابل قبول است؟

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
دادخواست ضررو زیان از طریق دفاتر خدمات قضایی طرح و درخواست کارشناسی نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

درود
از طریق قضایی اقدام کنید و در دادگاه درخواست تعیین کارشناس و کارشناسی را مطرح کنید.

باسلام
دادخواست جبران ضررو زیان را از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت کنید ودر جلسه رسیدگی درخواست کارشناسی کنید دادگاه ارجاع به کارشناس میکند

با سلام اگر افسر کاردان فنی در کروکی طرف مقابل شما را مقصر دانسته است ، با مراجعه به شورای حل اختلاف و درخواست تامین دلیل کنید، و سپس دادخواستی تنظیم نمایید مبنی بر مطالبه خسارات ناشی از افت قیمت خودرو ،اقدام نمایید .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط