🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چگونه به حکم اعتراض نمایم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۶۹

با سلام. بنده تصادفی با یک خودرو هیوندا سانتافه ۲۰۱۴ داشتم که مقصر بودم. حدود ۱۰ میلیون تومان خسارت ماشین زیان دیده و تعمیر آن شد که به دلیل قانون بیمه و نامتعارف بودن ماشین حدود ۳ میلیون به ایشون تعلق گرفت. بعد از این موضوع ایشون برای افت قیمت اقدام به اخذ وکیل و تامین دلیل از طریق کارشناسی افت قیمت ۲۰ میلیونی نمودند که بعد از جلسات شورای حل اختلاف به نفع ایشون رای صادر شد. در حالیکه ماشین ایشون مدل ۲۰۱۴ بوده . اما قاضی به استناد اینکه نظریه کارشناسی مصون از اعتراض مونده و به استناد مواد ۳۳۱ قانون مدنی و مواد ۱ و ۲ مسئولیت مدنی و مواد ۱۹۸ و ۵۰۲ و ۵۱۵ و ۵۱۹ قانون آیین دادرسی مدنی منو محکوم به پرداخت ۲۰ میلیون کرده به علاوه هزینه دادرسی و وکیل و .... حالا چطوری بهتره به این حکم اعتراض کنم؟؟ لطفا راهنمایی کنید.

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما
شما ده میلیون خسارت زدین و بیست میلیون ماشین افت قیمت داشته ؟!؟!؟!
مگه میشه همچین چیزی ؟!؟

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

با توجه به مستندات خود تجدیدنظر خواهی کنید. ولی با توجه به عدم اعتراض به نظریه کارشناسی نقض حکم سخت خواهد بود.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط