🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چگونه به دیه خود برسم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۱

سال ۹۵ تصادف کردم قطع نخاع شدم سال ۹۷ برج ۷ حکم صادر شد البته سه برگ بود چون طول درمان داشتم و روی هر برگ نوشته بود رای اصلاحی در دو رای اول اسمی از بیمه نبود فقط راننده ولی در رای اخر نماینده بیمه به عنوان متهم پرونده بود ولی اعتراضی به حکم نداشت و حکم قطعیت یافت بعد از اجرایی های متعدد هیچ پولی پرداخت نکرد بیمه اجرای احکام هم دستور توقیف حساب بیمه رو هم نمیده بیمه مرکزی شکایت کردم با اینکه در اجراییه نوشته شکایت ثالث مانع اجرای حکم نیست بیمه مرکزی بعد ۶ ماه گفت دست من بستس چون اعتراص ثالث داره و بیمه خصوصی است
بعد بیمه با اینکه خود متهم پرونده بوده نه شخص ثالث رفت شکایت ثالث زد حالا بعد از گذشت ۲ سال اعتراص ثالث رد شده ولی باز پرداخت نمیکند و میگه اعلام تجدید نظر ثالث زده تاریخ تجدید نظر ثالث افتاد برج ۲ ۱۴۰۰ من باید چیکار کنم؟؟
قاضی اجرا حساب بیمه رو نمیبنده دیر کرد نیم در هزار به ازای هر روز این چگونه حصاب میشه از ۹۷ یا ؟ الان زخم بستر گرفتم یک تیکه از استخان لگنم سیاه شده و جدا شده چون پول دیه من رو ۲ سال که پرداخت نکردن چگونه شکایت کنم؟ حکم کیفری دارم که قطعیت یافته و رفته اجرا دو سال
پرداخت نکردن
رفتم شکایت حقوقی کردم محکوم شدن به پرداخت بعد رفتن اعتراض کردن نزاشتن قطعی بشه ! دادگاه تجدیدنظر حقوقی افتاده برج ۱۱ /۹۹
الان من ۳ تا حکم دارم از ۳ دادگاه
۱ کیفری که قطعی شده سال ۹۷ و ۵ تا اجراییه برا بیمه و بیمه مرکزی فرستاده
۲ اعتراض ثالث که رد شد به دو دلیل ۱- اثلا بیمه شخص ثالث نبوده ۲- نظریه کارشناسی پزشکی قانونی
ولی اعتراض زدن و رفته تجدید نظر
۳ حکم حقوقی که حکم کیفری رو تایید کرد
و بازم اعتراض زدن رفته تجدید نظر
یعنی یک بیمه اینقدر گردن کلفته که حکم ها رو قبول نکنه بگه من پرداخت نمیکنم هیچ ارگانی هم جلو دارش نباشه
نه بیمه مرکزی نه قاضی ها و دادگاه وکیل بیمه به صراحت به قاض گفت شما بگید پول بدین ولی ما پرداخت نمیکنیم که قاضی نارحت شد و این رو مکتوب کرد در صورت جلسه دادگاه !!!!
یک راه نشونم بدین خواهش میکنم

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر دادگاه مربوطه به شکایت شما رسیدگی نمی کند می توانید درخواست رسیدگی به رییس محترم قوه و حفاظت اطلاعات دادگستری مربوطه بدهید تا مشکلتان که خیلی حاد هست رسیدگی نمایند/.

گفتگو با وکلای آنلاین ۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط