🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چگونه به کمتر بودن قرار وثیقه نسبت به دیه اعتراض کنم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۱۸۶

عرض سلام و احترام
در پرونده ضرب جرح عمدی شخصی تبعه افغانستان محکوم به پرداخت دیه به مبلغ ۱۳۰ میلیون شده و پرونده در اجرای احکام هست، درخواست اعسار داده و چون افغانی هست مالی به نامش نیست،و حساب های بانکیش هم به نام اشخاص دیگر هست برای تایئد گفته هایش دو شهود معرفی کرده و خود را کارگر متاهل و با در آمد ماهی دو میلیون معرفی کرده.ولی چون مستاجر مغازه تجاری بنده بوده از شرایطش اطلاع دارم که وضع مالی خوبی داره و گفته هایش صحت ندارد! ،لازم به ذکر است با توجه به مبلغ دیه،فقط قرار وثیقه تا مبلغ ۳۰ میلیون در دادسرا ازش گرفتن!موضوع رو به قاضی هم گفتم قاضی گفت این مبلغ رو فقط برای اینکه متهم به مراجع قضایی حضور پیدا کنه در نظر گرفتیم و تضمینی برای پرداخت دیه به شما نیست و ادامه داد الانم پرونده در اجرای احکام هست و دیگر نمیشود برای بیشتر کردن وثیقه کاری کرد!
حال سوال دارم ۱_چگونه درخواست اعسار متهم را جرح کنم؟
۲_اگر نتوانستم اعسار متهم را جرح کنم، قاضی با توجه به مبلغ دیه و در امد ماهی دو میلیون به گفته خود متهم چگونه اقساط میکند و دست قاضی چقدر باز هست؟
۳_متهم با توجه اینکه اهل افغانستان هست و در ایران هیچ گونه وابستگی نداره و امکان فرارش هست و از طرفی قاضی مبلغ خیلی کمتری رو به عنوان قرار وثیقه نسبت به دیه در نظر گرفته و تازه گفته این تضمینی برای پرداخت دیه شما نیست چه باید بکنم؟؟ایا حرف قاضی درست است؟
ببخشید طولانی شد ممنون

۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام براساس میزان درآمد متهم اتخاذتصمیم می شود.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با احترام براساس میزان درآمد متهم تصمیم گیری می شود.

باسلام
دادخواست اعسار قابل جرح نیست فقط شهود قابل جرح هستند که بعید به نظر میرسد بالاخره با اقساط پرداخت خواهد شد

سلام.اولا اثبات اعسار به عهده مدعی است، شما هم اگر دلایل ومدارک برخلاف ادعای وی را دارید یا اطلاعاتی که حاکی از تمکن مالی نامبرده است، را کتبا یا درجلسه رسیدگی اعلام کنید. در ثانی تعیین میزان اقساط با توجه به وضعیت مالی محکوم علیه توسط دادگاه تعیین میشود.وبالاخره اینکه وفق ماده ۵۰۷قانون آیین دادرسی کیفری، اگر قرار تامین صادره متناسب نباشد،قاضی اجرای احکام کیفری باید قرار تامین متناسب صادر کند.لذا میتوانید کتبا این تقاضا را به اجرای احکام ارایه کنید.

سلام باید اموال او را معرفی کنید

سلام اقساط طرف با نظر قاضی میباشد اگر اموالی دارد معرفی نمایید تا درنهایت با نظر قاضی پرونده میباشد موفق باشید

با درود..
دوست عزیز؛ اطلاع شـما از شرایط و وضـع مالی خوب متـقاضی اعسار به تنـهایی کافی نبـوده و در این راســتا بایستی تمکن مالی وی را با معـرفی اموال منقول و غیرمنـقول بنام ایشان را جهت توقیف، باید اثبات نمایید..
در غیر اینصورت دادگاه بر اساس میـزان درامد و شهادت شهود متقاضی اعسـار، اقدام به اتخاذ تصـمیم خواهد نمـود..

مشاوره‌های حقوقی مرتبط