چگونه دادخواست برگشت اموال و ضرر و زیان در دعاوی شرکتهای تعاونی بدهم؟
من به همراه چند نفر در سال ۷۶ یک شرکت تعاونی را با قولنامه و وکالتنامه در اختیار گرفتیم و در آن زمان اینجانب بهعنوان مدیر عامل و عضو هیئت مدیره تعاونی را تحویل گرفتم. یعنی یک نفر از اعضا سهام خودش را به اینجانب انتقال داد و مابقی هم وکالت دادند. اعضا قبلی تعاونی وامی که در سال ۷۶ بهمقدار ۲۷ میلیون (حدود ۷ میلیون وام جاری بابت خرید دام سبک) بود را دریافت و هیچ یک از اقساط را پرداخت نکرده بودند. دامها و خیلی از اموال دیگر را از تعاونی خارج کرده بودند.
بر اساس قرارداد (قولنامه) من میبایست تعاونی را فعال میکردم و بدهی بانک را پرداخت میکردم (در آن زمان اجراییه بانک صادر شده بود که البته قبل از قرارداد از آن خبر نداشتم). بطور خیلی خلاصه طی ۲۶ سال زحمت طاقتفرسا خودم و پدرم و البته سرمایهگذاری خانوادگی این تعاونی به یک واحد تولیدی گاو شیری تبدیل شد.
در سال ۱۴۰۱، ۲ نفر از اعضا هیئت مدیره با داعیه حق مدیریت و البته درگیری فیزیکی از قاضی و رئیس حوزه قضایی بخش تحویل تعاونی را درخواست کردند که با اجابت ایشان گاوداری تحویل آنها گردید (هرچند پرونده ایشان در دادسرای انتظامی قضات در جریان رسیدگی است). اینجانب هم دعاوی مالکیت و تغییر سهام را به دادگاههای کرمانشاه برده و حکم انتقال سهام به نام اعضا خانواده را گرفتم. اما آن ۲ نفر در این ایام (۱۴۰۱- ۱۴۰۲) تمامی گاوها و حتی درب و پنجرههای گاوداری را بردند.
شکایت کیفری مطرح کردم و حکم محکومیت کیفری در بخش صادر و در شعبه ۷ تجدید نظر کرمانشاه تایید شد. برای تنظیم دادخواست برگشت اموال - ضرر و زیان اموال - تفوید منافع و منافع ممکنالوصول نیاز به مشاوره با یک وکیل خبره در این زمینه را دارم و خصوصا اینکه آیا این پرونده به داوری اطاق تعاون ارجاع میشود؟ در صورتیکه وکلای محترم بهصورت تخصصی در این مورد تجربه دارند اطلاع دهند تا مقدمات مشاوره تلفنی و یا حضوری انجام شود و سایر مدارک و مستندات تقدیم گردد. با احترام