🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چگونه در پرونده شرب خمر تبرئه بشم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۸۲۲

سلام وقت بخیر
بنده حدود یک ماه پیش با خانواده همسرم دچار درگیری شدیم و اونها با پلیس تماس گرفتن، وقتی پلیس اومد اونا ادعا کردن که من مشروب مصرف کردم و نهایتا به پزشک قانونی رفتیم و متاسفانه تست الکل تنفسی من مثبت شد،اما من حدود یک ساعت قبل دندون پزشکی بودم و دندونم و پر کرده بودم، همچنین بعد از درگیری چون به صورتم ضربه وارد شده بود از اسپری لیدوکائین استفاده کردم،من تو مرحله دادرسی هم گواهی دندانپزشکی رو ارائه دادم و هم اینکه به هیچ عنوان زیر بار نرفتم و اقرار نکردم اما متاسفانه تو قرار نهایی دادیار نوشته که مصرف مسکر محرز و مسلمه و منو به دادگاه کیفری ارجاع دادن،حالا سوالم اینه آیا ممکنه تو دادگاه کیفری با یه دفاعیه مناسب تبرئه بشم،باید چی بگم درضمن وکیل هم گرفتم،آیا امکان تبرئه من وجود داره،آخه زندگیمو تحت تاثیر میذاره،چون همسرم و خونوادش در نهایت بی انصافی نتیجه تست و قرار نهایی رو به محل حراست کارم آوردن درصورنی که هنوز حکم قطعی صادر نشده و برام شدیدا مشکل سازی کردن،خواهشا کمکم کنید ممنون میشم،واقعا زندگیمو بهم ریختن.

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اسپری دفاع سطحی و غیر قابل قبول است.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان

سلام. حد مصرف مسکر قابل تخفیف و تبدیل نیست

تحت شرایطی میتوانید تخفیف بگیرید

سلام
چنانچه برای بار اول مرتکب شده اید احتمال تخفیف در مجازات وحود دارد ضمن اینکه هیچگونه اقراری مبنی بر بزه ننمایید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط