🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چگونه طول درمان را بگیرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۸۷

با سلام و خسته نباشید
بنده پزشکی قانونی رفتم و دیه یک و نیم درصد دیه کامل یک انسان رو دادن دست من یک ماه داخل گچ بود بنده پیش دامادمون مبل سازی کار میکردم یک ماه نتونستم کار کنم میخوام طول درمان بگیرم هفته ۲ میلیون هم میگرفتم حالا باید چیکار کنم؟ راهنمایی کنید لطفا

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه دیه تعیین شده است طول درمان به شما تعلق نمی گیرد

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

طول درمان مدتی است که پزشکی قانونی برای بهبود تعیین میکند و تا اتمام طول درمان دیه تعیین نمی شود. وقتی در خصوص شما دیه تعیین شده به مفهوم این است که طول درمان نداشته اید.

طول درمان به مدت زمانی گفته میشود که برای بهبود صدمه وارده از سوی پزشکی قانونی تعیین شده و در گواهی درج میشود . با اعلام موضوع ختم درمان و اعلام میزان دیه و ارش وارده به مصدوم توسط پزشکی قانونی ، طول درمان نیز خاتمه یافته تلقی میشود .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط