🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چگونه مدارک شخصیم را از زوج دریافت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۳۰

با سلام
بیست روز است که برای نفقه و مهریه اقدام کرده ام و خونه پدرم هستم ولی همسرم با عوض کردن قفل درب منزل اجازه اینکه من تنها وارد بشوم و مدارک مورد نیازم از جمله دسته چک و گواهینامم رو بردارم نمیدهد و حتی وسایل شخصی بنده را هم نمیدهد و فقط به شرطی که برگردم باهاش زندگی کنم، در را باز خواهد کرد و الان هم حق تمکین گرفته.
چگونه میتوانم مدارک شخصیم را بگیرم اگه نخوام برگردم به خانه مشترکمون؟

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر به خانه برنگردید ناشزه هستید و نفقه به شما تعلق نمی گیرد . در خصصو مدارک هم باید دادخواست استرداد علیه شوهر مطرح کنید البته باید اثبات کنید که مدارک در خانه و در اختیار زوج قرار دارد .

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان

سلام
مطالبه مهریه از شما ربطی ب طلاق ندارد و هر زمان که بخواهید می تواند آن را مطالبه نماید.
عدم تمکین ارتباطی به مهریه ندارد و باید اثبات کند عدم تمکین را و تنها مانع دریافت نفقه می شود
میتوانید دادخواست ترک انفاق همراه با گزارش کلانتری و استشهایده شهود به دادگاه ارائه دهید.

با سلام
اگر حکم تمکین شما قطعی شده وتصمیم به عدم بازگشت به زندگی مشترک را دارید راه حل اول این است که با مراجعه به اجرای احکام خانواده موضوع را به دادورز احرای احکام در میان گذاشته تا با هماهنگی ایشان اسناد ومدارک ووسایل شخصی خودرا از منزل خارج نمایید راه حل دوم اقامه دعوی واسترداد اسناد و مدارک از طریق مراجع قضایی خواهد بود

مشاوره‌های حقوقی مرتبط