🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چگونه میتوانم جهت خسارت، خواهان ارزش همان ملک به قیمت روز باشم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۲

با سلام خدمت وکلای گرامی
بنده چند ماه پیش زمینی را خریداری کردم بعدا متوجه شدیم که فروشنده با جعل اسناد فروش مال غیر انجام داده و ایشان با قرار وثیقه آزاد شد
در حال حاضر ملک مورد نظر تورم زیادی داشته و پول من ارزش خود را از دست داده
سوال اینکه من در زمان دادگاه چگونه میتوانم جهت خسارت خود خواهان ارزش همان ملک به قیمت روز باشم؟
یعنی خسارت و اصل پول من را طبق قیمت روز زمین حساب کنند

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بهتراست دادخواست جداگانه ای درخصوص ضرروزیان ناشی ازجرم را مطرح نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان

سلام
در مورد متاسفانه بین دادگاه ها اختلاف نظر وجود دارد و سال های اخیر نیز از سوی دیوان عالی کشور رای وحدت رویه ای صادر گردید ولی باز هم تعیین تکلیف قطعی نشد
بعضی از دادگاه‌ها در این مورد معادل قیمت واقعی روز زمین خسارت را محاسبه و حکم صادر می نمایند
و بعضی از دادگاه‌ها نیز پولی را که شما پرداخت کرده اید بر اساس شاخص نرخ تورم اعلامی از سوی بانک مرکزی محاسبه و حکم صادر می نماید

با سلام در این خصوص دادگاه کیفری علاوه بر مجازات حبس و جریمه جز به رد اصل وجه پرداختی حکم نخواهد داد لذا بهتر است در این مورد جداگانه دادخواست ضرر و زیان ناشی از جرم را مطرح نمایید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط