🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چگونه میتوانم خود زنی شوهرم رو‌چطور ثابت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۹۴

سلام
شوهرم دوسال پیش مرا کتک زده بود و مرا ازخانه بیرون کرده بود و من شکایت کردم و در مرحله اول دادگاه رضایت دادم البته برگه پزشک قانونی هم داشتم...
شوهرم سه ماه پیش هم باز کتکم زد ومن شکایت کردم و دیه گفتن باید بدهد...درتمام این شکایتم ها مطرح کردم که ایشان خودزنی شدید دارد و چاقو می اورد و مرا تهدید به پرتاب از ترانس خانه میکند...
ایشان هفته پبشم باز کتک زده هم منو و هم خودشو ...همسرم اونقدر سرشو‌به دیوار میکوبد و بخودش چاقو‌میزند و مراخفه میکند...ایشان رفته پزشک قانونی برگه گرفته منم نیز رفتم پزشک قانونی برگه گرفتم..
حال آیا با این مدارکایی که دارم میتونم ثابت کنم که من نزدمش؟؟؟ شاید ممکنه منو خفه کردنی دستاشو بگیرم نذارم خفم کنه جای ناخنم باشه اما من چاقو نزدم من از سرش نزدم
البته برادر ایشان مشکل عقب ماندگی ذهنم هم دارد و مشکل اعصابم دارد

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه هرگونه ضرب و شتمی اتفاق افتاده باشد و هر دو نفر شاکی پرونده باشند و گواهی پزشکی قانونی نیز داشته باشند در اینجا قاضی تحقیقات خود را انجام داده و در نهایت علم قاضی حکم فرما خواهد بود و در صورت هرگونه ضرب و جرح طرفین به پرداخت دیه محکوم خواهند شد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۳۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط