🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چگونه میتوانم رابطه نامشروع همسرم را اثبات نمایم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۰۵

سلام و عرض خسته نباشید

من زوجه هستم، چند ماه پیش بعد از عقدمون متوجه شدم که همسرم با دوست دختر سابقشون از طریق چت در فضای مجازی در ارتباط هستن و شروع مکالمات از جانب همسرم بوده و مضمون مکالماتشون سعی برای قرار ملاقات و دیدار بود و دختر با الفاظ لطیف با همسر من صحبت می کردن،از صفحه چت هاشون اسکرین شات دارم و یه عکس هم از اون دختر دارم، دو ماه پیش دادخواست مهریه و نفقه دادم.

آیا اگر از زوج بابت رابطه نامشروع هم شکایت کنم می تونم با ادله ای که دارم اثبات کنم که در زمان زوجیت با بنده با شخص ممنوعه ارتباط داشتن؟؟؟

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید صرف داشتن پیام و چت رابطه نامشروع نمی باشد باید حتما اثبات کنید بینشان رابطه ای فیزیکی وجود دارد .

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان

سلام منظور قانون گذار از رابطه نامشروع ارتباط و تماس فیزیکی است و صرف ارسال پیام جرم نیست .

با سلام ووقت بخیر
اسکرین شات از پیام ها اماره ایست که به علم قاضی برای تصمیم گیری کمک میکند ولی بهتره ادله محکمه پسندتری برای اثبات روابط نامشروع داشته باشید.

باسلام واحترام :باتوجه به اینکه شمادرابتدای زندگی هستید بهتر است اول ببینید آیادرست است وارد این مرحله بشوید یاخیر اگرروابط شما باهمسرتان مناسب است بهتر است وارد این مرحله نشوید تا موضوع ازبین برود ولی اگر واقعا برای شما غیر قابل قبول است .اگر مدارک مناسبتری داشته باشید میتوانید البته دراین جور موارد کمتر جهت دادگهها ورود پیدا میکنند.ولی میتواند زمینه ای جهت عسر وحرج باشد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط