🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چگونه میتوانم رد تمکین کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۵

باسلام
همسرم چند ماه پیش خیانت کرده و وقتی اعتراض کردم مدام فحاشی و کتکاری میکند که تا الان سه گواهی پزشکی قانونی علیهش صادر شده و من علیه او شکایت کرده ام مهرم را به اجرا گذاشتم و طلاق عاطفی گرفتم ولی در یک منزل هستیم حالا او رفته شکایت الزام به تمکین داده و من بعلت تماس مکرر او به زنان دیگر اعتراض کردم قاضی دستور معاینه پزشکی قانونی داده برای سلامت جسمی و روحی و زناشویی ... آیا به استناد این مدارک میتوانم رد تمکین کنم؟ چون جلسه اول دادگاه از خیانت جدید او نگفتم! چطور میتوانم دفاع کنم و رد تمکین؟ و چگونه باید عسر و حرج خودم را ثابت کنم تا قاضی حکم طلاق به نفع من بدهد؟

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با استناد به ضرب و شتم انجام شده از سوی همسرتان و اثبات آن در دادگاه رای دادگاه بر رد الزام به تمکین صادر خواهد شد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان

حکم طلاق که دارای تشریفات خاص خوداست ولی شما باید به شعبه مراجعه کرده وتمامی مواردی که سبب عسر وحرج شماست در زندگی رابگوئید وبتوانید اثبات کنید که زندگی درکنار این مشقت بار است وبه ضرر شما ومطمنا قاضی به راحتی حکم طلاق صادرنخواهد کرد تا تشریفات آن طی شود وبتوانید اثبات کنید

با سلام و احترام.با توجه به ضرب و شتم که فرمودین و اینکه چندین مرتبه انجام گرفته و با توجه به زمان وقوع آنها در صورت سایر شرایط میتوانین از طریق عسر و حرج اقدام کنین.و نسبت به تمکین که فرمودین در صورت سایر شرایط باید دفاع نمود

مشاوره‌های حقوقی مرتبط