🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چگونه میتوانم نسخه ای از طرح تفصیلی بنیاد مسکن برای طرح دعوا تهیه کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۴۰

سلام خدمت دوستان
بنده ملکی دارم که سند شش دانگ دارد و واقع در روستایی در استان تهران میباشد.اخیرا" توسط دهیار اعلام نمودند که بنیاد مسکن ملک بنده را فضای سبز اعلام نموده است.حال با توجه به پیگیریهای لازم برای طرح دعوا در دیوان عدالت اداری نیاز به نسخه ای از آن دارم که دهیار اعلام نمود نمیتواند کپی از آن را به بنده بدهد.
عزیزان بفرمائید از کجا میتوانم نسخه ای برای طرح دعوا در دیوان عدالت اداری تهیه کنم؟
با تشکر فراوان

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.فارغ از بحث شکایت شما از تصمیم بنیاد مسکن،دهیاری موظف به ارایه ی اصول و مدارک موجود شما است و عدم همکاری ایشان قابل پیگیری در دیوان عدالت اداری و سازمان بازرسی کل کشور است.
در مورد شکایت از نظر بنیاد هم ابتدا نظر آنها را از خود مرجع استعلام نمایید،اگر واقعا چنین مصوبه ای داشتند با مدارک مالکیت خود به دیوان عدالت اداری متعرض شوید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۳۰,۰۰۰ تومان

در صورت تایید مرجع اصلی موضوع (بنیاد مسکن)مبنی بر اعلام فضای سبز می توانید از طریق دیوان عدالت اداری شکایت کنید

سلام و درود، ضمن تایید نظر همکار گرامی اشاره می گردد که در صورت عدم تسلیم اصل یا کپی مدارک لازم از سوی نهادها ، می توانید از مرجع قضایی که پرونده در آن جریان دارد درخواست مطالعه یا ملاحظه اوراق و اسناد را نمایید؛ موفق باشید.

با سلام
صرف ادعای دهیاری نمیتوانید اقدام به شکایت نمایید
بهتر است از خود بنیاد مسکن برای این ادعا کسب اطلاع نمایید اگر بنیاد این امر را تایید نمودند و مدرکی بر این امر رو کردند در اینصورت میتوانید اقامه دعوی نمایید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط