🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چگونه میتوانم پرینت پیامک خط شوهرم را بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۴۵

من سه ساله ازدواج کردم الان هم باردارم شش ماه پیش متوجه اس ام اس هایی تو گوشی همسرم شدم زنگ زدم دیدم طرف خانومه انکار کرد گفت گوشی دست همکارم بوده بعد یک هفته ریز مکالماتشو گرفتم دیدم از اول صبح باهاش در تماس تلفنی و پیامی بوده و آخرش اعتراف کرد که دوست خودش بوده و اظهار ندامت کرد کنم بخشیدم ولی الان بعد این مدت باز براش اس میاد گوشیشو بیصدا میکنه بهش گفتم تو قول دادی من هر وقت شک داشتم پرینت ریز مکالماتتو بهم نشون بدی منو کتک زد و گفت تو روانی لطفا منو راهنمایی کنید چطوری باید اقدام کنم

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بابت رابطه شوهر ازطریق پیامک‌، اگر مدارکی دارید شکایت رابطه نامشروع راطرح کنید
بابت کتک کاری اگر آثار ضرب و جرح برروی بدن شماست به کلانتری مراجعه کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان

سلام وقت بخیر
با توجه به اینکه خط به نام همسرتون هست شما نمی توانید پرینت تماس ها رو بگیرید لذا فقط با دستور قضایی این امکان میسر است ، و اگر مدارکی دارید دال بر ارتباط ایشان با شخص دیگری می توانید تحت عنوان رابطه نامشروع شکایت کیفری نمایید . بابت ضرب و شتم هم که به شما آسیب رسانده می توانید با مراجعه به کلانتری و دریافت نامه به پزشکی قانونی برای بررسی آسیب وارده مراجعه نمایید و بعد از آن دادسرا نسبت به شکایت ضرب و شتم اقدام نمایید .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط