🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چگونه میتوانم پول خودم رو پس بگیرم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۵۴

با سلام و عرض خسته نباشید
در سال ۸۱ پدرم تصادف کرد فوت شد پول دیه کامل او را پدر بزرگم گرفت و ظاهرا در آن زمان با پول خرید و فروش و معامله انجام داده است
و هیچ پولی به من نداده و من پیش مادرم بزرگ شدم الان میخوام بدونم که من چگونه میتوانم پول خودم رو پس بگیرم و قانون در این مورد چی میگه

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اظهارنامه ای ارسال کنید و ایشان را ملزم به استرداد سهم الارث دیه کنید
یااینکه دادخواست حقوقی مبنی بر مطالبه سهم الارث از دیه پدر مرحومتان ، به طرفیت پدر بزرگ تنظیم کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

دادخواست مطالبه سهم الارث خود را تقدیم دادگاه نمایید

با سلام
میتوانید با تنظیم دادخواست حقوقی مبنی بر مطالبه سهم الارث از دیه پدر مرحومتان ، به طرفیت پدر بزرگ اقامه دعوی نمایید
و بهتر است قبل از اقامه دعوی با ارسال اظهارنامه ای ایشان را ملزم به استرداد سهم الارث دیه برای شما را تقاضا نمایید

با سلام
به دادسرای محل پرداخت دیه مراجعه و تقاضای سهم الارث ناشی از دیه را درخواست نمائید

با سلام
دیه جزو ماترک متوفی بوده و به وراث میرسد که شما نیز سهم دارید. با ارائه دادخواستی به همراه کپی مدارک به دادگاه مراجعه و درخواست وصول آن را از پدربزرگ خود بنمایید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط