🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چگونه میتوانیم با این تصمیم تعاونی دهیاری برخورد کنیم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۵۰

با سلام
ببخشید همسایه ما اقدام به ایجاد راه پله در کنار دیوار شرقی ساختمانش که مجاور زمین ما هست کرده که اشرافیت زیادی دارد با شکایت ما کمیسیون ماده ۱۰۰ حکم داده که رفع اشرافیت شود حالا او با کلاف قوطی آهنی باریک با عرض حدود ۵ سانت و ورق های پلاستیکی داخلش رفع اشرافیت کرده و تعاونی دهیاری هم قبول کرده چون در روستا بوده مربوط به دهیاری میشود
ولی ما اعتراض کردیم و گفتیم باید با مصالح مثل آجر و بلوک باید رفع اشرافیت شود
خواهشمندیم راهنمایی کنید
روال قانونی چگونه است؟ اشرافیت چگونه باید پوشیده شود . با مصالح محکم یا با تغییر نقشه

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما نمی توانید معترض شوید چون اشرافیت وی ضمن اینکه با مجوز شهرداری بوده و با پرده نیز سعی کرده به خوونه شما اشرافیت نداشته باشد

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان

با سلام
رفع اشرافیت با پرده نیز پذیرفته است لذا اعتراض وارد نخواهد بود .

با سلام فقط کمیسیون ماده ۱۰۰ قسمت اشراف به اپارتمانهای مجاور را مطالعه کنید ببینید از کدام یک از مواردی است که به شما میخورد طبق ان شکایت کنید

درود
اعتراض شما پذیرفته نمی شود زیرا صرف رفع اشرافیت با پرده نیز پذیرفته است

درود بر شما، چگونگی اقدام جهت رفع اشراف با شما نخواهد بود، چنانچه ایشان به هر طریقی رفع اشراف نموده باشند، اقدامشان صحیح خواهد بود

سلام
برای رفع اشرافیت حتی نصب پرده هم کافی ست بنابراین اینکه با چه چیزی رفع اشرافیت کرده مهم نیست مهم اصل رفع اشرافیت است که انجام شده است.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط