🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چگونه میتوان الزام به انجام تعهد فروشنده یا فسخ مبایعه نامه را خواستار شد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۳۰۵

با سلام :بنده از ملکی دو نبش متعلق به یکی از دوستان در سال قبل مغازه ای پیش خرید نمودم که با توجه به عرض 10 متری زمین فوق مقدار 5 متر در طرح تعریض بزرگراه قرار گرفته و 5 متر عرض در 33 متر طول باقی میماند، و با توجه به موقعیت و ابعاد ، کاربری تجاری برای زمین منطقی و بلا مانع اعلام و شهرداری نیز مجوزات لازم را موافقت نموده و صادر کرده است حال با توجه به اینکه زمین فاقد سند شش دانگ بوده و در قابل ماده 147 ثبت نام و در مراحل انتهایی این موضوع است .
مبایعه نامه ما در بنگاه تنظیم ولی ثبت برای کد رهگیری نکردم از تاریخ تحویل چند ماه گذشته ،ثمن معامله تماما دریافت شده فقط دو چک تحویل و سند مغازه باقی مانده (210 میلیون گرفته و 80 م باقی) در چک های پاس شده نیز بابت خرید مغازه ذکر شده بود و حتی شرایط ساخت اعم از سنگ دیواره، درب کرکره برقی و .... و نیز اینکه خود اجبار به ذکر اینکه اگر چک ها پاس نشود فروشنده یکطرفه و بدون اجازه مراجع قضایی فسخ معامله نماید ولی تا بحال بدلیل اینکه در حال ساخت و گسترش مغازه تجاری خود در مرکز شهر بصورت چند طبقه است کلا انگار فراموش کرده و بی خیال ساخت اینجا شده و در عین حال در قولنامه نیز ذکر کردم که اگر موفق به دریافت مجوزات نشد یک دانگ از زمین فوق برای من باشد . و در این مدت نیز به بهانه سند شش دانگ و سیکل اداری ثبت اسناد و مسکن و شهر سازی و ... از این موضوع تفره میرود .لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون و متشکر عفتی.

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید با ارسال اظهار نامه به فروشنده الزام به انجام تعهد و گرفتن مجوزات لازم و ساخت ملک را خواستار گردید و در صورت عدم اقدام فروشنده الزام ایشان به انجام تعهدات  و یا فسخ معامله را به استناد مبایعه نامه در مراجع قضایی مطرح نمایید تا دادگاه تصمیم مقتضی را در این مورد صادر نماید.موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط