🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چگونه میتوان الزام فروشنده را نسبت به تعویض پلاک خودرو و تنظیم سند رسمی خواستار شد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۰,۴۶۵

با سلام
در تاریخ ۸شهریور یک پژو پارس از یک خانم در یک بنگاه ماشین خریداری نمودم که بعد از عقد قرار داد در بنگاه و پرداخت ۲۶میلیون از ۲۸ میلیون تومن فروشنده یک وکالت تعویض پلاک به من دادن من برای تعویض پلاک به مرکز تعویض پلاک مراجعه کردم که گفتند این پلاکها شکایت دارند و تعویض نمیشه
با پیگیری متوجه شدم که یک آقایی از خانم فروشنده مبلغ ۴،۷۵۰،۰۰۰تومان طلب داشته که اقدام به توقیف این ماشین کرده در تاریخ ۲۵شهریور یعنی ۱۷روز بعد از اینکه من ماشین رو خریدم
من به عنوان شخص ثالث یه لایحه اعتراض تنظیم کردم ارائه کردم ولی ظاهرا دستم به جایی بند نیست و تا فروشنده بدهیش رو به طلبکاری که شکایت کرده پرداخت نکنه و شکایت برداشته نشه تعویض پلاک انجام نمیشه
خواهش و تمنا دارم من را راهنمایی بفرمائید چکار کنم و کجا برم
۲۶میلیون پول دادم تعویض پلاک نمیتونم کنم و ماشین توقیف شده و هیچی جز یه وکالت تعویض پلاک و یک قولنامه بنگاه و مدارکی که به اسمم نیست تو دستم نیست.

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید الزام فروشنده را به تعویض پلاک خودرو از مراجع قضایی خواستار شوید و در صورت عدم پرداخت بدهی به طلبکار و عدم انتقال سند بنام شما فسخ معامله و مطالبه وجه پرداختی را از مرجع رسیدگی کننده تقاضا نمایید.

موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط