🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چگونه میتوان الزام مالک به تحویل مبیع و تخلیه ملک توسط مستاجر را خواستار شد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۱۰۴

با سلام بنده در سوال 93 یک واحد اپارتمان از یک نفر خریدم این اپارتمان به صورت وکالتی بوده و دارای سند رسمی نیست و در مبایعه نامه اینجانب قید شده که قولنامه ای میباشد.متاسفانه فروشنده نتوانست تا تاریخ مندرج در قرارداد اپارتمان را تخلیه و تحویل بنده کند بنده راسا به مستاجر مراجعه کرده و در پشت قولنامه از ایشان تعهد گرفتم که ایشان باید تا یک ماه دیگر خانه را تخلیه و تحویل اینجانب نمیاد و هیگونه ادعای نداشته و ندارد حالا بعد از گذشت مهلت مستاجر بازهم تخلیه نمیکند با توجه به اینکه بنده از ایشان تعهد گرفتم و شاهد هم زیر برگه را امضا کرده با مراجعه میگوید من سواد نداشتم و دعوا شما در دادگاه رد میشود و امضا و اثر انگشت من بی فاید است با توجه به اینکه این ملک سند رسمی نداشته بنده چگونه میتوانم اقدام کنم و حکم تخلیه را بگیرم .با تشکر

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه فروشنده در تاریخ مندرج در قرارداد به تعهد خود مبنی بر تحویل ملک عمل نکرده است شما میتوانید دعوی الزام به تحویل مبیع را علیه ایشان مطرح نمایید.

با احترام

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط