🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چگونه میتوان در مقابل اتهام تخریب خودرو دفاع نمود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶,۹۸۹

با درود، اینجانب بعلت تخریب منزل و تخریب اتومبیل از فردی شکایت نمودم، در زمان تخریب اتومبیل اینجانب (ایجاد خرشیدگی فیزیکی)، از روی عصبانیت بنده نیز چند خراش البته محدود تر از آسیب به اتومبیل خودم به اتومبیل طرف مقابل وارد نمودم که ظاهرا توسط دوربین یک بانک ثبت شده، پرونده شکایت اینجانب در شعبه مجزا در حال بررسی است و طرف مقابل با طرخ شکواییه تخریب اتومبیل در شعبه دیگر اینجانب را محکوم و قاضی نیز بدون هیچ توضیحی دستور بازداشت اینجانب را صادر و با قرار وثیقه ملکی به ارزش 25 میلیون دستور آزادی را صادر نمود. اینجانب نیز سعی در محکومیت طرف مقابل را دارم، لطفا در مورد راهکارهایی که میتواند کمک باشد راهنمایی بفرمایید . در ضمن افسر کلانتری در گزارش خود ثبت نموده اینجانب به اتومبیل شاکی لگد زده ام که به هیچ وجه صحت ندارد .
با سپاس

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هردو نفرشما ، مرتکب تخریب خودرو شدید . ودوربین بانک تخریب خودرو توسط شما را تایید میکند .

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان

در صورتی که بتوانید با دلایل و مدارک مستند اثبات نمایید که طرف مقابل باعث تخریب خودرو و ملک شما گردیده است به مجازات قانونی و جبران خسارت وارده محکوم خواهند شد.

با احترام

مشاوره‌های حقوقی مرتبط